Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA: A nyugdíj melletti munka alapjog

A LIGA Szakszervezetek Alaptörvény ellenesnek és veszélyesnek tartja a Kormány javaslatát, miszerint a nyugdíjban vagy nyugdíjszerű ellátásban részesülőktől megvonnák juttatásaikat, ha a közszférában munkát vállalnak.
 

Bővebben
Tájékoztató Boros Péterné MKKSZ főtitkár CESI alelnökké választásáról

A CESI 2012. november végi december elejei kongresszusán Fehér József az MKKSZ korábbi főtitkárának alelnöki pozíciójának megszűnését követően Boros Péternét az MKKSZ 2012-ben megválasztott főtitkárát a CESI egyik elnökhelyettesének jelölték.
 

Bővebben
SZEF: Villámcsapás után, vihar előtt...

A 2013-as költségvetés végleges számai végre megvilágították: az önkormányzati rendszer átszervezése olyan létszámleépítésre kényszerít, ami a települési szolgáltatások komoly zavarait okozhatja. Rémült kapkodásban folyik a járási hivatalok kialakítása, amelyek rövid két hét múlva az állampolgárok ügyei intézésének egy részét átveszik. A községek önkormányzatainál maradó ügyek kezelésére viszont nem lesz elég a munkaerő.
Nagy az elkeseredés az önkormányzati hivatalokban: a 2013-as költségvetés jelentősen csökkenti a létszámokat, az utolsó pillanatban tovább nyirbált változat több ezer településen is veszélyezteti a közszolgáltatások színvonalát, különösen a kis létszámú, 2-3000 fős községekben.

Bővebben
FESZ: kétséges, hogy 2013 júliustól lesz-e még humán ellátó rendszer

A Független Egészségügyi Szakszervezet tagsága megdöbbenéssel fogadta azt a hírt, amely alapján kétséges, hogy 2013 júliustól lesz-e még humán ellátó rendszer.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector