Startlaphoz Csatlakozz!

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma üdvözli az Alkotmánybíróság döntését

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. január 04. péntek, 19:52
A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) megelégedéssel vette tudomásul, hogy az Alkotmánybíróság szakmai tekintélyét megőrizve, a közvélemény várakozásának megfelelően még kihirdetés előtt megsemmisítette a választási regisztrációs eljárási szabályokat.

    Józan gondolkodású magyar állampolgár ezt várta, bízott ebben. Ahogyan abban is, hogy a FIDESZ egyre csökkenő erejével, kényszerűen beletörődik ebbe a döntésbe. A mai napon egy pillanatra megállt a jogállam pusztulásának folyamata.

    A SZEF hosszú listán tudja sorolni azokat a területeket, amelyeken hasonló lépésekre van szükség: meg kell állítani a közoktatás szétzilálását,  az egészségügy romlását, rendezni kell a közalkalmazottak béreit, újra kell teremteni a közmédiát, ismét átgondolni a nyugdíj melletti foglakoztatás lehetőségét – hogy csak néhányat említsünk. A politikai erőt és a demokrácia iránti elkötelezettséget az mutatná, ha a kormány további területeken is engedne a közvélemény nyomásának, elfogadná az egyes területek szakértő partnereinek véleményét, és a realitások mentén cselekedne.

Varga László
SZEF elnök
    Kiadó: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma üdvözli az Alkotmánybíróság döntését.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector