Startlaphoz Csatlakozz!

Ennyit és így kellene pihenni a tökéletes munkavégzéshez

  A munkaidő jó beosztása és a megfelelő alvásmennyiség talán a két legfontosabb dolog ahhoz, hogy napról napra száz százalékot adjunk ki magunkból munkahelyünkön. Ezekről a tevékenységekről készültek olyan kutatások, melyek eredményeit érdemes megfogadni – írja a HVG.

Bővebben




Ennyi volt tavaly a létminimum

 2013-ban a létminimum összege 87 510 forint volt egy felnőtt esetében. Ez mindössze 1,8 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit – írja az mfor.hu.

Bővebben




Több mint kétszáz embert zártak ki a közfoglalkoztatásból, mert a gyermeke nem járt iskolába

Eddig több mint kétszáz embert zártak ki a közfoglalkoztatásból azért, mert a gyermeke nem járt rendszeresen iskolába – tudta meg a Magyar Nemzet. A mulasztás miatti veszteség óriási: három hónapig nem jut munkához és keresethez, ha gyermeke igazolatlan hiányzása eléri a harminc órát. A szankció elérte a célját: az ősz közepén egyetlen hónapban még nyolcvanhat embert kellett kizárni emiatt, májusban már csak huszonötöt. December óta több mint 330 ezer ember dolgozott legalább egy hónapot közfoglalkoztatottként.

Bővebben




Biztonságosabb munkahelyek, kevesebb táppénz

Évente hat millió uniós polgár szenved munkahelyi balesetet, és négyezren halnak meg munkavégzés közben. Bár halálos balesetek elsősorban bányákban, építkezésekben, az utakon következnek be, a különböző munkahelyi ártalmak az íróasztal mellett ülőket is fenyegetik. Andor László, az unió foglalkoztatási biztosa már eddig is több előterjesztést tett a munkahelyi stressz és más ártalmak mérséklése, a munkabiztonság növelése érdekében. Péntek délután a munkaegészségügyre és biztonságra vonatkozó új bizottsági kezdeményezést, az úgynevezett stratégiai keretet ismertette – írja a Népszava.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector