Startlaphoz Csatlakozz!

Vasárnapi zárva tartás: felfordul az életünk?

 Eldőlt: zöld utat kapott a vasárnapi munka tilalma. De mi lesz most a bevásárlóközpontokkal? És a kereskedelemben dolgozókkal? Lesznek elbocsátások? És kiskapuk? A kérdés rengeteg, az nlcafe.hu oldalán elmondják a válaszokat.

Bővebben




Újabb munkahelyek százai vesznek oda

A dohányipari ellátórendszer átalakításának semmi értelme, de munkahelyek megszűnéséhez vezet. Az egész trafikrendszer egyetlen nyertese a feketepiac, amely bizonyos területeken már az ötven százalékot is elérte – olvasható a piacesprofit.hu oldalán.

Bővebben




Parragh: Tízezres mozgások lesznek a munkaerőpiacon

A duális képzés és a vasárnapi pihenőnap bevezetésének várható hatásairól is beszélt a Kossuth Rádióban Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Bővebben




Közmunkásnak lenni lélekrombolóbb lehet, mint munkanélkülinek

 Egy felmérés szerint a munkanélküliek mentális helyzetén nem segít, hanem egyenesen ront, ha unalmas, képzettségüknek nem megfelelő, lélekölő munkát végeztetnek velük. Hiába kerülnek be a munka világába, a rendszert hosszabb távon belülről rohasztja ez a fajta lélekrombolás – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




A Tesco vasárnap is nyitva tart

 A vasárnapi boltzár ellenére elérhetők lesznek a Tesco termékei is, csak másként. Az online kereskedelemre ugyanis nem vonatkozik a kormány tilalma - hívta fel a figyelmet a Mindenár blog.

Bővebben




Az NGM szerint munkaerőhiány van a kereskedelemben, így nem számítanak elbocsátásokra

A kereskedelemben általánosságban munkaerőhiány van, ezért Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára nem számít elbocsátásokra a vasárnapi pihenőnap bevezetése miatt - közölte a minisztérium szerdán az MTI-vel.

Bővebben




Hivatalos: ennyivel emelkednek a nyugdíjak jövőre

Hétfőn elfogadták a 2015-ös költségvetést: ez azt is jelenti, hivatalossá vált a jövő évi nyugdíjemelés mértéke – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Minimálbér: hamarosan lehull a lepel

Szerdán ismét tárgyaltak a szakszervezetek, a munkáltatók és a kormány képviselői a jövő évi legkisebb bérekről és a bérajánlásról. Már van egy konkrét szám is – tudta meg az fn.hir24.hu.

Bővebben




Felejtsük el a karácsonyi jutalmat és a jövő évi fizetésemelést?

Egy friss kutatás szerint a magyar munkavállalók fele számít arra, hogy karácsonykor egyszeri pénzjutalmat kap a munkahelyén. Hosszú távon azonban kevesebben örülhetnek: 2015-ben tízből hatan nem remélnek fizetésemelést – írja a Privátbankár.

Bővebben




Pécsi munkahelyekért cserébe kétmilliárdos adókedvezményt kapott a BAT

Kétmilliárd forinttal kevesebb rendkívüli egészségügyi hozzájárulást kell befizetnie a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.-nek (BAT) 2015-ben a baranyai megyeszékhely fideszes képviselőinek javaslatára – tájékoztatta Csizi Péter képviselő az MTI-t szerdán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector