Startlaphoz Csatlakozz!

Nem mindegy, hogy hol vállalunk munkát

 Nem okozott meglepetést egy felmérés eredménye: kevesebbet keresnek diplomásaink itt, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő megyékben – írja a szoljon.hu.

Bővebben




OECD-felmérés: az öregedő népességhez alkalmazkodnak a nyugdíjrendszerek

A legtöbb OECD tagországban reformintézkedéseket hoznak azért, hogy a nyugdíjrendszerek jobban alkalmazkodjanak az elöregedő lakossághoz - derül ki a legfejlettebb gazdaságú országokat tömörítő Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 2014-es nyugdíjkörkép elnevezésű kiadványából.

Bővebben




Megint átverte a kormány a tanárokat: sztrájkot emlegetnek

Kellemetlen érvágást jelenthet a tanároknak, hogy a bérüket a kormány nem a mindenkori minimálbérhez, hanem a 2014-es minimálbérhez köti, így már rövid távon is csökken a fizetésük értékállósága. Bár a szakszervezetek, az elitgimnáziumok vezetői és a Nemzeti Pedagógus Kar vezetője is tiltakozott a módosítás ellen, a Fidesz mégis megszavazta azt. A tanárok munkaterhelése heti átlagban a hatvan órát közelíti, januárban sztrájk is lehetséges – olvasható a pecsistop.hu oldalán.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: így lehet kijátszani a szabályt

Olaszországban a hét legnépszerűbb bevásárlási napja a vasárnap, miután néhány éve lehetővé tették az áruházaknak a nyitva tartást, Franciaországban most van napirenden a szabályok liberalizálása, Németországban viszont elvileg lehetetlen vasárnap vásárolni, de megtalálták a kiskaput.

Bővebben




Közmunkás-érdekvédelem

Közmunkás aktivisták, aktív közmunkások – a Közmunkás Mozgalom a Jövőért (KMJ) tagjai saját érdekeik védelmében csoportot szerveznek, közösséget építenek, hangjukat hallatják a Belügyminisztériumban és Brüsszelben – írja a Magyar Naracs.

Bővebben




Évi 2,3 milliárd az állami vezetők fizetése

Soha ennyibe még nem kerültek nekünk az állami vezetők. A Blikk megkapta a Kormányzati Információs Központtól a fejesek teljes listáját, kereseteit és megdöbbentő számot láthattunk.

Bővebben




Növekedésbarát adórendszert akar az NGM

 A jövő évi adóváltozások célja a növekedésbarát adórendszer fenntartása és a költségvetési stabilitás hosszú távú biztosítása - mondta az MTI-nek adott év végi interjújában Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára, aki arról is beszélt, hogy jelenleg nincs napirenden a távközlési adó kiterjesztése.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector