Startlaphoz Csatlakozz!

Így cselezi ki a kormányt a Spar

Beindult a Spar gépezete, elektronikus hírlevélben, internetes játékba csomagolva ösztönzik a vállalkozókat Spar-franchise indítására. A holland hátterű kereskedőlánc jól láthatóan a hálózat tulajdoni diverzifikálásával próbál kibújni a kormányzati szorításból. Eközben több Spar-üzlet is bezár, vannak, amelyek a jövő héten már ki sem nyitnak – tudta meg a HVG.

Bővebben




Az ország tizenhárom megyéjéből indul el az éhségmenet

Új társadalmi szerződést, béremelést, a munka méltóságát és a szegénység felszámolását követelik az idei éhségmenet  szervezői. Ezúttal az ország tizenhárom megyéjében indultak el a demonstrálók gyalogosan a mínusz 5-6 fokos hidegben, hogy ilyen módon fejezzék ki elégedetlenségüket a kormánnyal és annak intézkedéseivel szemben – írja a Népszabadság.

Bővebben




Megússzák a magyar Richter-dolgozók

Elsősorban a rubel mélyrepülése miatt lett veszteséges a Richter Gedeon utolsó negyedéve, ennek ellenére a vállalat első embere hosszútávon hisz az orosz piacban. A gyengébb eredmények miatt megszorításokra kényszerül a vállalat, de itthon nem lesznek leépítések – írja az mfor.hu.

Bővebben




Leállt a termelés de a dolgozókat nem küldték el

Több mint egy éve leállt a termelés az EVM Háztartásvegyipari és Kozmetikai Zrt.-nél, de a dolgozókat nem küldték el: állásidőt rendeltek el. Ám az ilyenkor járó fizetést nem folyósítják, és ha valaki ki akarna lépni, hogy más munkahelyet keressen, hiába próbálkozik, nem kap választ. Elbocsátó papírok híján viszont nem lehet sehol elhelyezkedni – írja a Népszabadság.
 

Bővebben




Balog: cél az erős tanítói rend

Az emberi erőforrások minisztere szerint a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj a jövő pedagógustársadalmának egyik alapja.

Bővebben




A termelékenység javítását szolgáló reformokat sürget az OECD Magyarországon

A munkaerő-felhasználást segítő reformok után a termelékenység javítását szolgáló reformokra van szükség Magyarországon a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) Út a növekedéshez című hétfőn megjelent kiadványában megfogalmazott ajánlások szerint - mondta az MTI-nek Cséfalvay Zoltán, a párizsi székhelyű szervezet magyar állandó képviseletének vezetője.

Bővebben




A szakszervezet is érdekli a 330 ezres bérnövekedés a BKV-nál

Múlt héten kereste meg a Közúti Közlekedési Szakszervezet a BKV vezérigazgatóját azzal kapcsolatban, hogy fordulhat elő, hogy négy év alatt 330 ezer forinttal nőtt a BKV menedzserek fizetése, miközben 2300 dolgozót bocsátottak el és a megmaradóknak 0 százalékos béremelést ígértek. Nemes Gábor a szakszervezet elnöke a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában elmondta, eddig még nem kaptak választ kérdésikre.

Bővebben




Nagyot hízott a nyugdíjpénz

Az azenpenzem.hu kiszámolta: egészen fantasztikus mértékben gyarapították 2014-ben tagjaik vagyonát az önkéntes nyugdíjpénztárak. Bár a hozamkörnyezet egyre alacsonyabb, a kasszák nem egy esetben még a 2013-ben elért eredményüket is túl tudták szárnyalni. Az általunk összeállított toplistán a pálmát 18,5 százalékos hozam vitte el.

Bővebben




Egységes reklámadó: több mint félezren veszíthetik el a munkahelyüket

 Több mint 170 médiavállalkozás mehet tönkre és mintegy félezer munkahely szűnhet meg szakemberek szerint, ha a kormány egységes, 5 százalékos reklámadót vet ki a piaci szereplőkre. A módosítással csak a három legnagyobb kereskedelmi tévé járna jól, mert nekik eddig magasabb sávban kellett adózniuk. A napilapok, a kisebb rádióadók és a közterületi reklámvállalatok számára kigazdálkodhatatlannak tűnik az új, egykulcsos reklámadó. A kabinet egyeztetést ígért, időpont azonban még nincs – olvasható az mno.hu oldalán.

Bővebben




Egyeztetni kell a nyugdíjunkért

 Nyugdíjunk összegét érdemben befolyásolja, hogy aktívan részt veszünk-e a kötelező adategyeztetési eljárásban. Az eljárás szablyai néhány ponton változtak, például az 1955. előtt születettek esetén már hivatalból nem kezdődik meg az eljárás – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector