Startlaphoz Csatlakozz!

A vezetők átlagbére jelentősen csökkent az utóbbi években

Folytatódtak a bértárgyalások a BKV-nál

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 16. hétfő, 12:39

Folytatódott a bértárgyalás a BKV vezetése és a szakszervezetek között. A tárgyaláson Bolla Tibor a médiában megjelent BKV-s vezetői bérekkel kapcsolatban kifejtette: a vezetők átlagbére jelentősen csökkent az utóbbi években – írja a Világgazdaság.

   A csütörtöki bértárgyalás nem zárult megegyezéssel: a BKV jelenlegi anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a szakszervezetek követelésének megfelelő 1-4 százalékos béremelést teljesítse, amiről a vezetés folyamatosan egyeztet Budapest Főváros Önkormányzatával - írja közleményében a BKV Zrt. „Mindannyiunk – a budapestiek, az utasok és a BKV – érdeke az, hogy a munkájukat lelkiismeretesen végző kollégáink tisztességes díjazásban részesüljenek, és ne kelljen aggódniuk a megélhetésük vagy az állásuk miatt. A vezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgozók helyzete javuljon” - áll a kommünikében.
 
   Bolla Tibor elnök-vezérigazgató az egyeztetésen megerősítette, hogy az autóbuszvezetőknek nem kell félteni az állásukat, a vezetés nem tervez csoportos létszámleépítést és hosszú távon is számít a jelenlegi autóbuszvezetői állomány munkájára.
 
   Bolla Tibor a Népszabadság február 7-én  megjelent, Milliókban utaznak című cikkére  is reagált. A közleményből kiderül, hogy Bolla szerint 2014-re a BKV-nál a vezetők bére és létszáma is jelentősen csökkent, és 2014. évben a vezérigazgató és a vezérigazgató-helyettesek jövedelme a tulajdonos döntése alapján még további 18 százalékkal lett kevesebb.
 
Forrás: Világgazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Folytatódtak a bértárgyalások a BKV-nál.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector