Startlaphoz Csatlakozz!

Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete: a Tesco-Global Áruházak Zrt. végrehajtás alatt áll

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 05. péntek, 10:45
A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a Tesco-Global Áruházak Zrt. a nyilvános adatbázisból letölthető információ szerint 2014.11.28.-tól jelenleg is végrehajtás alatt áll.

   Mint ismeretes az angliai anyavállalatnál is vannak problémák. Különös aggodalomra ad okot,hogy a vállalat ilyen helyzetbe került és a kialakult helyzet veszélyeztetheti a magyarországi leányvállalatnál dolgozó többtízezer munkavállaló munkahelyét.

  Az áruház lánc folyamatosan az értékeinkről és a társadalmi felelősség vállalásról beszél és eközben magatartásával olyan helyzetet teremt aminek a következménye az lehet, hogy családok ezrei kerülhetnek utcára.

   A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezet követeli a Tesco-Global Áruházak Zrt. magyarországi vezetőitől adjanak tájékoztatást a kialakult helyzetről. A szakszervezet kéri a vállalkozás vezetőit, hogy az eset kivizsgálását követően a felelős vagy felelősök  felelőségrevonása történjen meg.
 
KDFSZ vezetősége
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete: a Tesco-Global Áruházak Zrt. végrehajtás alatt áll.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector