Startlaphoz Csatlakozz!

A PDSZ tüntet, a PSZ tárgyal

 Amint arról már hírt adtunk, megerősítette a kormány a pedagógus-szakszervezetekkel 2013-ban kötött megállapodását. A dokumentum kiegészítésére azért volt szükség, mert július 1-jétől a szakképzési feladatok egy része új fenntartóhoz kerül – írja a Magyar Hírlap.

Bővebben




A reménytelenség utcára viszi a szociális ágazat a dolgozóit

Nyílt hadüzenetnek tekinti a szociális ágazat Lázár János kormányülés után tett csütörtöki kijelentését, hogy a hónapok óta tartó hitegetés ellenére nem kapnak júliustól béremelést és csúszik az életpálya-modell bevezetése is. A reménytelenség utcára viszi ennek az ágazatnak a dolgozóit is május 29-én – írja a Népszava.

Bővebben




Mennyivel több kerül a zsebbe?

Egy átlagnyugdíj esetén közel 2000 forinttal kaphat jövőre az infláció mértéke miatt egy nyugdíjas. Az szja kulcsának csökkentése egy átlagkereset esetén szintén havi nettó 2400 forint pluszt jelenthet egy keresőnek – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Életpályaprogramok, bérrendezések terve a jövő évi költségvetésben

A Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló T/4730. számú törvényjavaslat – amely teljes egészében olvasható a parlament.hu oldalán – szót ejt az életpályaprogramok, bérrendezések témájáról is. Ebből idézünk olvasóinknak.

Bővebben




Tovább nyirbálják a munkanélküli ellátásokat

A jövő évi büdzsében kevesebb jut álláskeresési támogatásokra, szak- és felnőttképzésre is. Előbbi összege 2012 óta már 30 százalékkal csökkent – írja az mfor.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector