Startlaphoz Csatlakozz!

Sokan nem mentek el a vizsgálatra

Minden negyedik megvizsgált ember elbukta a rokkantnyugdíjat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. április 05. csütörtök, 08:06

A 200 ezer rokkantnyugdíjas közül eddig több mint 16 ezren nem jelentkeztek felülvizsgálatra, ők május elsejétől automatikusan nem kapnak rokkantnyugdíjat - adta hírül a dehir.hu.

    Március 31-ig minden 57 évnél fiatalabb rokkantnyugdíjasnak felülvizsgálatra kellett jelentkeznie. A 200 ezer rokkantnyugdíjas közül eddig a – legfrissebb adatok szerint – több mint 16 ezren nem jelentkeztek, ők május elsejétől automatikusan nem kapnak rokkantnyugdíjat.

    A hivatal egyébként már elkezdte a rokkantnyugdíjasok orvosi vizsgálatát. Eddig nyolcezren keresték fel a rendelőket. Sokukról már most megállapították: nem rokkantak, így már rokkantnyugdíjat sem kapnak. „A felülvizsgálatok eredménye azt mutatja, hogy több mint 2000 esetben nem minősültek megváltozott munkaképességűeknek a felülvizsgálaton a jelentkezők, az ő ellátásuk megszűnik” – mondta Pósfai Gábor, a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal főigazgatója.

   A rehabilitációs és szociális hivatalnál úgy számolnak, hogy a felülvizsgálatokat 2013 végére fejezik be.

Forrás: dehir.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Minden negyedik megvizsgált ember elbukta a rokkantnyugdíjat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector