Startlaphoz Csatlakozz!

Országos vihart jósolnak a felháborodott civilek

Nincs hova hátrálni, nemzetközi tüntetés-lánccal tiltakoznak az Orbán-kormány intézkedései ellen az elmúlt hónapok civil megmozdulását szervező csoportosulások és a szakszervezetek – írja a Népszabadság.

Bővebben




Gaskó István: egyre többen csatlakoznak a hétfői demonstrációhoz

Egyre több szakszervezet és munkavállaló jelzi csatlakozási szándékát a LIGA Szakszervezetek december 15-i országos demonstrációjához, sőt az Európai és Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség is szolidaritásáról biztosította a szövetséget - mondta Gaskó István, a szakszervezeti szövetség elnöke pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben




Az MNV megállapodott az érdekképviseletekkel

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az elmúlt időszakban több egyeztető fórumot is tartott a regionális Közlekedési Központok vezetőivel és a Volán társaságoknál működő szakszervezetek képviselőivel. A találkozóknak köszönhetően öt régióban már meg is született a megállapodás a munkáltatók és az érdekképviseletek között az egységes foglalkoztatási, bérezési feltételekben – olvasható a profitline.hu oldalán.

Bővebben




300 ember elbocsátásával járhat a MÁV-nál tervezett kapacitáscsökkentés

300 ember elbocsátásával járhat a MÁV-nál a 2015-re tervezett kapacitáscsökkentés, ezért a Liga Szakszervezetek elfogadhatatlannak tartja az elképzelést – nyilatkozta a Hír Televíziónak Gaskó István.

Bővebben




A hétfői tiltakozások helyszínei térképen

 A LIGA Szakszervezetek országszerte félpályás útlezárássaltiltakozik december 15-én a korkedvezményes nyugdíjak eltörlése ellen, a kafetéria adóterheinek csökkentéséért, a munka törvénykönyve és a sztrájktörvény módosításáért. Azt is szeretnék, a szociális támogatásokat tegyék vissza a költségvetésbe.

Bővebben




Nőtt a foglalkoztatottság az Európai Unióban

Negyedéves alapon 2014 harmadik negyedévében 0,3 százalékkal nőtt a foglalkoztatottság az Európai Unióban (EU) az EU statisztikai hivatalának, az Eurostatnak a pénteki jelentése szerint. A 18 tagállamból álló eurózónában 0,2 százalékkal nőtt a foglalkoztatottak száma.

Bővebben




Ennyit ér a bölcsészdiploma

A bölcsészképzést végzett pályakezdők körülbelül 125-177 ezer forintos bruttó fizetésre számíthatnak - derül ki a diplomás-pályakövetési kutatás adataiból, melyet az eduline.hu ismertetett.

Bővebben




Czomba Sándor: Szakmánként kell megoldani a kedvezményes nyugdíjrendszert

 Czomba Sándor a szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkár szerint december 14-e után nem a jelenlegi korkedvezményes rendszer újjáélesztésével kell rendezni a nyugdíjrendszer problémáit.

Bővebben




Orbán Viktor: a vasárnapi munkára kötelezés vagy szorítás régi sérelem

Törökországi lehetőséget ajánlott hazánknak Oroszország, amennyiben itthon továbbra is szükségesnek ítéljük a dél felől érkező gáz biztosítását – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott telefonbeszélgetéséről a Napi Gazdaságban. Azt is hangsúlyozta, hogy a projekt leléptetése nem Moszkva felelőssége, hanem az Európai Unió és Bulgária magatartásának következménye. Orbán Viktor szerint tárgyalások folynak a hazai bankszektor szereplőivel arról, hogyan lehet az ágazatot érintő terheket elviselhetővé tenni. Erről a kormány hamarosan aláír egy szerződést.

Bővebben




Munkaügyi teendők az év végén

Minden év végéhez közeledve általában „napirendre” kerül néhány, tipikusan ehhez az időszakhoz kapcsolódó munkaügyi feladat. Írásunkban – a teljesség igénye nélkül – e teendők ellátásához kívánunk munkajogi segítséget nyújtani – olvasható az ado.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector