Startlaphoz Csatlakozz!

Félpályás útlezárások

A hétfői tiltakozások helyszínei térképen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 12. péntek, 16:04

 A LIGA Szakszervezetek országszerte félpályás útlezárássaltiltakozik december 15-én a korkedvezményes nyugdíjak eltörlése ellen, a kafetéria adóterheinek csökkentéséért, a munka törvénykönyve és a sztrájktörvény módosításáért. Azt is szeretnék, a szociális támogatásokat tegyék vissza a költségvetésbe.

A vs.hu oldalán található térképen megnézheti, hol lesz félpályás útlezárás.
 
   Czomba Sándor államtitkár korábban a Magyar Televízióban arról beszélt,munkaerő-piaci szempontból nincs lehetőség, hogy a korkedvezményes nyugdíj intézményét fenntartsa a kormány. Most 800 szakmában dolgozó kaphat korkedvezményes nyugdíjat, a rendszer elavult. Arról viszont van értelme egyeztetni, hogy a veszélyeztetett szakmákban dolgozók kapjanak valamilyen kedvezményt.
 
   A lehetőséget a költségvetést megalapozó salátatörvénnyel veszik el.
 
   A Nemzetgazdasági minisztérium és a szakszervezet korábban egyeztetett, noha ez eredményre a jelek szerint nem vezetett ebben a témakörben.
 
   A kafetéria adóterhe viszont nem nő (korábban emiatt is tiltakoztak a szakszervezetek), ezt a Fidesz kezdeményezésére elvetette a parlament. Igaz, változás lesz, 200 ezer forint fölött csak SZÉP-kártyán adható a juttatás. A felső korlát 450 ezer lesz. A korengedményes nyugdíj eltörlése ellen legutóbb 1500-an tüntettek.

Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A hétfői tiltakozások helyszínei térképen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector