Startlaphoz Csatlakozz!

A munkavállalók közel fele magánéleti problémák miatt frusztrált és rosszkedvű

A munkavállalók döntő többsége jónak tartja a légkört munkahelyén, és úgy gondolja, van legalább egy olyan munkatársa, aki nyitott a bizalmasabb beszélgetésekre is. A Profession.hu által végzett kutatásból az is kiderül, hogy a munkavállalók közel fele magánéleti problémák miatt frusztrált és rosszkedvű, de ez nem befolyásolja a munkavégzését.

Bővebben




Támogatást kapnak a fogyatékossággal élőket foglalkoztató cégek

Még az idén 2 milliárd 670 millió forint támogatást kapnak a megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató akkreditált cégek a munkakörülmények javítására, eszközeik fejlesztésére – jelentette be a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár csütörtökön Budapesten.

Bővebben




A legkockázatosabb ágazatok 2015-ben

A vendéglátóipar, az építőipar és a feldolgozóipar lesznek 2015-ben a legkockázatosabb szektorok - prognosztizálja a Bisnode elemzése.

Bővebben




2,3 millióan súlyosan nélkülöznek

A hazai háztartások háromnegyede nem tudna egy váratlanul felmerülő kiadást kifizetni, több mint felüknek pedig nincs lehetőségük arra, hogy évente egyszer üdülni menjenek. Az InfoTandem heti infografikája az ado.hu oldalán.

Bővebben




Levélben kéri a KASZ Ádert, ne írja alá a vasárnapi zárva tartásról szóló törvényt

 Nyílt levélben mondta el a vasárnapi pihenőnap megszavazásával kapcsolatos meglátásait a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A címzett: Áder János, akitől azt kérik, ne írja alá a törvényt.

Bővebben




Ipsos: a nyilatkozók 62 százalék szerint 2014 rossz év volt

Az Ipsos felmérése szerint különösen az anyagi helyzetről és a közállapotokról nyilatkozott kritikusan a megkérdezettek többsége; 56 százalék úgy értékeli, hogy pénzügyei idén kedvezőtlenül alakultak, a hazánkban történt eseményekről 62 százalék azt állítja, hogy 2014 rossz év volt. A közvélemény-kutatásból az is kiderül, a lakosság 58 százaléka pozitívan nyilatkozott egészségi állapotáról, s a dolgozók 54 százaléka elégedett volt a munka világában eltöltött utóbbi egy esztendővel.

Bővebben




Több a fogyatékosság-barát munkahely

Majdnem félmillióan vannak Magyarországon a fogyatékossággal élők, de közülük még mindig csak mindössze alig több mint 80 ezren tudnak munkát vállalni. Egy alapítvány próbál segíteni az érintetteknek – olvasható az fn.hir24.hu-n.

Bővebben




Szakszervezetek is támogatják a VOSZ-t a népszavazásban?

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára sok támogatásra számít, amelyek között akár szakszervezetek is lehetnek.

Bővebben




A Spar felveszi a kesztyűt, de 600 munkahely biztosan elvész

{subtitle}Bővítik a franchise hálózatot{/subtitle}
A Spar úgy tűnik, nem kíván kivonulni a kormányzat „kiskereskedelmi szektort érintő” döntései ellenére, és az eddigiektől eltérő stratégiával folytatja a magyar piacon – írja az mfor.hu.

Bővebben




Nem erőltetik a multik a vasárnapi népszavazást

A népszavazással szemben inkább az egyéni érdekérvényesítésben bíznak a vasárnapi boltbezárással elégedetlen áruházláncok. A legnagyobb vesztesek azonban a bevásárlóközpontok lehetnek, a moziért és pár étteremért nem érdemes kinyitni – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector