Startlaphoz Csatlakozz!

Pataky Péter: Kétséges a megegyezés a jövő évi bérekről

Kétséges a megegyezés a szakszervezetek, a munkáltatók és a kormány képviselői között folyó, jövő évi béreket, köztük a minimálbért érintő tárgyalásokon; abban azonban egyetértettek a felek, hogy jó lenne megállapodást elérni - mondta el a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke pénteken az MTI érdeklődésére.

Bővebben




Új elnök a TUDOSZ élén

 December 5-én alakuló ülését tartotta a megválasztott új elnökség, amelyen meghatározták a következő időszak legsürgetőbb feladatait és elnökké választották Dr. Bódi Ferencet.

Bővebben




Akit kirúgnak a vasárnapi boltzár miatt, az jó lesz majd közmunkásnak

A teljes foglalkoztatás eléréséről, illetve a boltok vasárnapi zárva tartásáról is kérdezték Orbán Viktort a közrádió péntek reggeli műsorában. Véleménye szerint a szociális kifizetések leépítését a közmunka növelésével párhuzamosan pótolják majd – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




A LIGA félpályás útlezárással tiltakozna a munkavállalóknak hátrányos intézkedések ellen

A LIGA szakszervezeti szövetség országszerte félpályás útlezárásokat szervez december 15-én, hogy így tiltakozzon a kormány munkavállalókat hátrányosan érintő intézkedései ellen - jelentette be Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben




Kétszáz fiatal válhat segítséggel vállalkozóvá a közép-magyarországi régióban

Kétszázan kapnak 3-6 millió forint közötti összegű vissza nem térítendő támogatást a közép-magyarországi régióban a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program keretében - a támogató döntésekről szóló értesítéseket pénteken vehették át a nyertesek Budapesten.

Bővebben




Az országos átlag kétharmadát keresik a Nógrád megyei munkavállalók

Nagyjából havi 150 ezer forintot kerestek tavaly a Nógrád megyei munkavállalók, ez az országos átlag kétharmada - olvasható a megye 2013. évét gazdasági szempontból elemző kiadványban.

Bővebben




Ezt teszik a cégek a esélyegyenlőségért

1,1 millió munkavállaló tartja sürgetőnek Magyarországon, hogy munkahelye tegyen azért, hogy egyenlő lehetőségeket, esélyeket kapjanak nők és férfiak is - derült ki a Gemius és a Nyitottak vagyunk kezdeményezés friss kutatásából.

Bővebben




Még szigorúbban szabályoznák a vasárnapi nyitvatartást

Szatmáry Kristóf Fideszes képviselő jegyzi az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslatot, amely még szigorúbban szabályozná a nyitvatartást – írja az mfor.hu.

Bővebben




Boros Péterné: szakemberhiány van a közszférában

Legfeljebb ezer fő részvételére számít a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete - tudta meg a Figyelő Online. Sokan Mikulás szakállban jelennek majd meg a József nádor téren.

Bővebben




Miért szűnik meg a munkanélküli segély?

A 2013-as sokkoló adatok után idén áprilisban trendforduló látszik a hazai szegénységi kockázatok alakulásában. Először emelik a rendszeres szociális segély összegét, és a kormány azt tervezi, csak a méltányossági segélyezés marad az önkormányzatoknál. Eközben folytatódik a juttatások átirányítása a középosztálytól a legszegényebbekhez. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector