Startlaphoz Csatlakozz!

Mendrey László: az Emmi nem képes megfelelően ellátni a feladatát

Nincs pénz a júniusi fizetésekre?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 30. szombat, 07:21

Bizonytalannak tartja a tanárok júniusi fizetését a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete – írja az mno.hu.
 
  A szakszervezet elnöke elmondta, hogy már a májusban esedékes béren kívüli juttatásokat sem kapták meg a tanárok. Információi szerint jelenleg nem áll a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ rendelkezésére a megfelelő összeg.

  Mendrey László szerint szükség volna önálló oktatási minisztériumra, mivel az Emmi nem képes megfelelően ellátni a feladatát.
 
   Cáfolja a pénzhiányt a köznevelési államtitkár. Czunyiné Bertalan Judit azt mondta: a pedagógusok bére biztosított. Az államtitkár ugyanakkor arra a kérdésre nem válaszolt, hogy a béren kívüli juttatásokat mikor kaphatják meg a tanárok. „Nem tudom megerősíteni önnek ezt az információt, bármennyire ezt gondolja. Azt gondolom, hogy a Kliktől ilyen információ hivatalosan nem kerülhetett ki, a pedagógusok fizetésére a költségvetési előirányzat rendelkezésre áll” – közölte az államtitkár.

Forrás: Magyar Nemzet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nincs pénz a júniusi fizetésekre?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector