Startlaphoz Csatlakozz!

„A vezetőknek meg kell ismerniük a valós helyzetet”

Hetente kétszer tömegközlekedniük kell a moszkvai BKV vezetőinek

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. április 06. péntek, 22:19

A moszkvai közlekedési vállalat vezetőinek ezentúl hetente két alkalommal kötelező lesz tömegközlekedési eszközökkel eljutniuk munkahelyükre, és az utazás alatt szerzett tapasztalataikról részletes beszámolót kell készíteniük.
    Makszim Likszutov, a moszkvai önkormányzat ágazati szervének vezetője pénteken tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ez az utasítás az amúgy szolgálati autóval rendelkező helyetteseire, valamint az összes főosztályvezetőre is vonatkozik. Indoklásul elmondta, hogy a vezetőknek meg kell ismerniük a valós helyzetet, annál is inkább, mert „néhányan az üzleti életből érkeztek" - derül ki a Ria Novosztyi hírügynökség beszámolójából.

    Likszutov az orosz főváros vonzáskörzetében él, s elmondása szerint gyakran veszi igénybe a tömegközlekedést. HÉV-vel jut be a Kijevi pályaudvarra, s onnan vagy autóval viszik el munkahelyére, vagy a tömegközlekedést választja. A pályaudvarról metróval könnyűszerrel el lehet jutni a vállalat székhelyére, csak négy megálló, igaz, egyszer át kell szállni egy másik vonalra.

    A moszkvai önkormányzat nagyszabású terveket hirdetett meg a tömegközlekedés fejlesztésére, hogy vonzóbbá tegyék a szolgáltatást az utasoknak. Júliustól minden autóbuszt felszerelnek műholdas navigációs rendszerrel, minden vasútállomáson jegykiadó automatákat helyeznek üzembe, valamint több mint 20 P+R parkolót építenek ki metróállomások körül.

    A nagyvárosi metróhálózatok közül a tokiói után a moszkvai metrón utaznak a legtöbben. A tavalyi év végén a rendszer teljes hosszúsága 305,7 kilométer volt, 12 vonalán 185 állomás található. A tervek szerint 2020-ig további 43 állomással bővítik a hálózatot, amelynek hosszúsága így 396,1 kilométerre növekedik.
    
  

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hetente kétszer tömegközlekedniük kell a moszkvai BKV vezetőinek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector