Startlaphoz Csatlakozz!

A folyamat 184 dolgozót érint

Gyárbezárási szándékot jelentett be a Douwe Egberts Hungary Zrt.

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 12. szombat, 07:20

Átszervezi tevékenységét a Douwe Egberts Hungary Zrt., a vállalat szándéka szerint az év végéig bezárja budapesti gyárát, a folyamat 184 dolgozót érint - jelentette be a vállalat pénteken.

    Az MTI-hez eljuttatott közleményben azzal indokolták az átszervezést, hogy a cég anyavállalata, a DE Master Blenders 1753 európai szinten felülvizsgálta működését a fenntartható működési pálya biztosítása érdekében, és a tulajdonos harmonizálni kívánja az egyes szervezeti egységek működését. 

    A Douwe Egberts Hungary Zrt. összesen mintegy 300 embert foglalkoztat. Az átszervezés a budapesti gyárában 162 dolgozót érint, a többi 22 érintett különböző funkcióban dolgozik a cégnél.

    A cég az átszervezési szándékról pénteken tájékoztatta az érintett munkavállalókat, a vállalat szakszervezetét és a Nemzeti Munkaügyi Hivatalt.

    A vállalat közleménye szerint a Douwe Egberts Zrt. vezetése a törvényi előírásoknak megfelelően konzultációra hívta a munkavállalókat, ennek során áttekintik azokat a lehetőségeket, amelyekkel a döntés negatív hatásai minimalizálhatók.

    A Douwe Egberts Hungary Zrt. a magyarországi forróitalpiac egyik vezető szereplője, legismertebb márkái a Douwe Egberts Espresso, az Omnia, a Karaván és a Paloma kávé, valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád. 

    A vállalat budapesti gyárában kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozik, termékeit a magyar piac ellátása mellett számos európai országba exportálja.

    A budapesti gyár bezárása után a cég Magyarországon kiskereskedelemért felelős központot fog fenntartani, amely értékesítési és marketing tevékenységet végez majd. Termékei a jövőben is elérhetők lesznek a magyar fogyasztók számára - írta közleményében a Douwe Egberts Hungary Zrt.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Gyárbezárási szándékot jelentett be a Douwe Egberts Hungary Zrt..
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector