Startlaphoz Csatlakozz!

Fotókampány a sztrájkjogért!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 19. csütörtök, 09:24
Ha egyetértesz azzal, hogy a sztrájkjog valóban fontos, akkor kérünk, hogy csatlakozz a LIGA Szakszervezetek akciójához. Nem kell mást tenned, csak a csatolmányban lévő képet kinyomtatnod és lefényképezkedned vele, majd a képet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre február 18-án 16:00 óráig eljuttatni számunkra.

Szeretnénk, ha minél több kép készülne munkavégzés közben, munkahelyeken, különböző hátterekkel. A legjobban sikerült képekből egy poszter montázst készítünk. Köszönjük szépen, ha részt veszel az akciónkban és megosztod ezt a felhívást!

Az ITUC tagszervezetei szintén különféle akciókkal készülnek, ezek közül csak néhány: Lettországban konferenciát szerveznek erre a napra, amelyen a munkavállalók mellett részt vesznek a munkaadói oldal képviselői, illetve kormánypárti képviselők is. Szlovákiában a KOZ SR egy, a szakszervezetekkel történő tárgyalássorozat mellett, szintén fotókampányt indít, de a sztrájkjog jelentőségét erősítendő levelet is továbbít a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnökéhez. A CC.OO spanyol szakszervezet az ország különböző pontjain szervez figyelemfelhívó akciókat, demonstrációkat. Albániában a BSPSH üzemi tanácsai 10 perces munkabeszüntetéssel vállalnak szolidaritást. Svájcban déli 12 órától kezdődően nemzetközi intézmények munkavállalói a des Nations téren gyűlnek egybe, egy egyórás akcióra.14-15 óra között a svájci székhellyel rendelkező nemzetközi szakszervezetek képviselői azon nagykövetségek előtt tartanak figyelemfelhívó sztrájkot, amelyek nem tartják tiszteletben az egyesülési ill. a gyülekezési jog szabadságát.

Magyarországon a LIGA Szakszervezetek fotókampányba kezdett a munkahelyeken, a sztrájkjog melletti kiállásért.

Fotók Magyarországról ie kattintva!
Fotók a világ többi részéről ide kattintva!

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Fotókampány a sztrájkjogért!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector