Startlaphoz Csatlakozz!

Három hónapja nem kapnak fizetést

Még nem éheznek a győri focisták

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 14. kedd, 17:00

A felnőtt focisták a korábban félrerakott pénzükből élnek, így még nem jelent gondot, hogy három hónapja nem kapnak fizetést – írja a vs.hu.
 
   A győri lakásomat magam fizetem, Miriuta László vezetőedző pedig törökbálinti házából jár Győrbe, mert nem finanszírozza senki az itteni szállóját – mondta Igor Nicsenko, a Győri ETO FC pályaedzője a Borsonline-nak. A csapat alkalmazottai három hónapja nem kapnak fizetést, majd miután a tulajdonos Quaestor-csoport brókerbotrányba keveredett, az Audi Hungaria is visszavette a focistáknak adott gépkocsikat. Az ukrán edző szerint egyébként nem a klub anyagi helyzete az igazán tragikus, hanem a balszerencséje – rosszul megy az ETO-nak az NBI-ben. A lapnak elmondta: a fiatalabb focistáikat eddig a szüleik támogatták, a felnőttek pedig az évek során felhalmozott tő­kéből élnek, azaz nem kell megélhetésre kölcsönkérniük.
 
   A csapat legutóbbi – egyébként elvesztett – bajnokiját követően Vasile Miriuta vezetőedző kikelt magából, mivel Vörösbaranyi József játékosügynök az öltözőbe követte ügyfeleit. Hozzátette: „Vagy pár játékos megy, vagy Vasile megy, ez a helyzet. Ezt nem engedem meg”. Ezzel kapcsolatban Nicsenko kijelentette: „Érthető, ha ideges volt, elvégre ne a stadion területén zavarják a játékosokat, amikor éppen a feladataikra készülnek”.
 
   A lap kereste Priskin Tamás csapatkapitányt is, de ő nem kívánt nyilatkozni.
 
Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Még nem éheznek a győri focisták .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector