Startlaphoz Csatlakozz!

1500 ember veszítheti el munkáját

Perelnének a kéményseprők

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 11. hétfő, 10:35

Perelnének a kéményseprők, mert a kormány államosíthatja tevékenységüket. Becsléseik szerint 1500 ember veszítheti el munkáját – olvasható az mno.hu-n.

   Perközösséget hoztak létre és az Alkotmánybírósághoz fordulnak a kéményseprők, ha a parlament a jelenlegi formájában fogadja el az új, úgynevezett kéményseprési törvényt. A készülő jogszabály szerint az önkormányzatoktól a Katasztrófavédelem venné át novembertől a kéményseprési közszolgáltatást. A változtatás egyebek mellett azzal járna, hogy a kéményseprőcégek elvesztenék lakossági ügyfeleiket, ami a piac mintegy 90 százalékát teszi ki.

 A Magyar Nemzetnek a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetségének elnöke azt mondta: a javaslat ellehetetlenítené a kéménytisztítással foglalkozó vállalkozókat: 1500 ember veszítheti el munkáját.

Forrás: Magyar Nemzet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Perelnének a kéményseprők.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector