Startlaphoz Csatlakozz!

Miért érdeke a kormánynak, hogy az emberek benne ragadjanak a közmunkában?

Mint azt Orbán Viktortól a napokban megtudhattuk: a kormány végső célja az, hogy senki ne éljen segélyből, ha van mindenki számára elérhető közmunka.

Bővebben




LMP: Nyomon követhetetlen a bérkompenzáció végrehajtása

Az LMP bérkompenzáció végrehajtásával kapcsolatos írásbeli kérdésére Matolcsy Györgytől érkezett válasz is bizonyítja: nem teljesült a kormány azon ígérete, hogy az egykulcsos adórendszerrel senki nem jár rosszabbul. Több százezer, az adójóváírás kivezetése által érintett munkavállaló szenvedett el januártól akár tíz százalékos nettóbér-csökkenést. Erről is csak megközelítő adatai vannak a minisztériumnak – a béremelés végrehajtása ugyanis nyomon követhetetlen.

Bővebben




A Jobbik mindenki számára elérhető „szocpolt” és negatív adót biztosítana

A Jobbik elképedve látja, hogy míg a kormányzat egyes képviselői (jelen esetben a kormányfő családpolitikai főtanácsadója) jogosan ismerik fel, hogy át kell gondolni a „szocpol" rendszerét, a nyugdíjak meghatározása során pedig illene figyelembe venni a gyerekszámot, a valóság és a kabinet tettei eddig éppen az ellenkező irányt mutatnak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector