Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar operatív programokat hagyott jóvá az Európai Bizottság

Öt magyar operatív program (OP) támogatását hagyta jóvá pénteken az Európai Bizottság, amelyeken keresztül a következő években összesen több mint húszmilliárd euró fejlesztés valósulhat meg Magyarországon.

Bővebben




Tíz végzettség, amivel alig lehet munkát találni

Nehéz előzetes igényfelmérés alapján pályát választani, hiszen 5-10 év alatt óriásit fordulhat a munkaerőpiac. Mindenesetre vannak szakok, amik szinte lehetetlenné teszik a pályakezdők azonnali elhelyezkedését... – írja a neon.hu.

Bővebben




Hatalmas bővítés előtt az amerikai multi Magyarországon

Mintegy ezer fővel tervezi bővíteni egy éven belül az éppen egy éve megnyílt budapesti szolgáltató központját a GE – erről Shane Fitzsimons, a GE Global Operations alelnöke és Bjorn E. Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója beszélt a Napi.hu-nak.

Bővebben




A jegyáremelés a szegények sarca

Hofekker Ferenc, a Tüke Busz Zrt. mellett működő szakszervezet elnöke szerint a pécsi buszjegyáremelés az elszúrt fonódó hálózat következménye, amelyet a legszerencsétlenebb helyzetben lévő utasokkal fizettetnek meg – írja a pecsistop.hu.

Bővebben




Ösztöndíjprogram indul a területi közigazgatásban

A területi közigazgatásban is elindul a fiataloknak szóló ösztöndíjprogram - közölte Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár pénteken Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón.

Bővebben




Közmunkás Szakszervezet: a nyomor teljesít ma jobban Magyarországon

Megyei kormányhivatalok előtt olvassák fel követeléseit a Közmunkás Szakszervezet tagjai szombaton, hogy felhívják a figyelmet arra: „a nyomor az, ami ma Magyarországon jobban teljesít”.

Bővebben




A mozik miatt nem zárnak be vasárnap a bevásárlóközpontok

A plázák is hosszabb nyitvatartási idővel válaszolnak a vasárnapi pihenőnapot előíró jogszabályra, s a jövő héten eldöntik, hogy csatlakoznak-e az ezzel kapcsolatos népszavazáshoz.

Bővebben




Cikkírásért is járhat felmondás

A munkavállalónak az a magatartása, hogy a munkáltatójánál megszerzett szakmai tapasztalatait, ismereteit saját internetes oldalán tudásmegosztás címén a nyilvánossággal megosztja, megvalósítja a munkáltató gazdasági érdekeinek veszélyeztetését. Ezáltal a munkáltató rendes felmondásának jogszerű indoka lehet – a Kúria eseti döntése a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




A CBA megalapozatlannak tartja a bérezéséről szóló cikket, ezért bírósághoz fordul

 A CBA szerint valótlan adatok jelentek meg a sajtóban a társaság munkavállalóinak béréről, ezért a kereskedelmi lánc, jó hírnevének megsértése miatt bírósági eljárást kezdeményez - közölte a CBA Kereskedelmi Kft. csütörtökön.

Bővebben




Tízmilliókkal tartozik dolgozóinak a BKV

Összesen több tízmillió forinttal tartozik évek óta dolgozók ezreinek a BKV, ám egyelőre egyetlen fillért sem hajlandó kifizetni a rosszul számolt távolléti díjakból és pótlékból felgyűlt hátralékból. Az elmaradás kiegyenlítésére a cégnél működő szakszervezeti szövetségek hivatalosan is felszólították a vezetőséget, ám hiába, még csak nem is reagáltak rá – olvasható a Népszavában.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector