Startlaphoz Csatlakozz!

A mai a munkásöntudat hivatalos napja

Hiszen ma van a Fehér Ing Napja! De tényleg. A White Shirt Day (vagy White T-Shirt Day) a General Motorsnál 1936-37-ben lezajlott sztrájknak állít emléket. A sztrájk február 11-én ért véget, és ez a nap lett a munkásöntudat hivatalos napja – írja a 444.hu.

Bővebben




Sztrájkoltak a buszsofőrök Győrben

Egyes vonalakon nem indult el a helyi járati közlekedés, többen nem jutottak el busszal a munkahelyükre. Az ÉNYKK munkatársai nem kapták meg időben a fizetésüket.

Bővebben




Pedagógussztrájk: a minisztérium lóg az adatokkal

Január óta folynak a sztrájkbizottsági tárgyalások a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) között. Ahogy a dolgok most állnak: kinéz egy kiadós sztrájk – írja a pecsistop.hu.

Bővebben




Illegális bevándorlás: A kormány támogatja a nemzeti konzultációt

A kormány támogatja a Fidesz-frakció nemzeti konzultációra vonatkozó kezdeményezését a gazdasági bevándorlással kapcsolatban - jelentette be Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán, a kormányülés ideje alatt Budapesten.

Bővebben




Ketyeg az óra a munkáltatói adóbevallásban

 A munkáltatóknak február 12-ig kell jelenteniük, hogy mely munkavállalójuknak készítik el az adóbevallását. A könnyített eljárásnak azonban komoly feltételei vannak és a mulasztás is az adózót terheli – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Felmondás után: Miért fontosak a kilépő interjúk?

A felmondást követő interjúk célja, hogy a munkavállaló a kötelékből kiszakadva, felszabadultan beszélhessen mindazokról a szervezetet befolyásoló tényezőkről, érzésekről, véleményekről, amelyeket korábban nem mert, nem akart vagy nem tudott megosztani – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Konferencia a család és a munka egyensúlyáról

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezi csütörtökön az Akadémián a házasság hete programsorozat keretében. Beszédet mond Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is.

Bővebben




Végre kiderülhet, hogy akarják-e az emberek a vasárnapi zárva tartást

A kormány nem kérdezte meg az embereket, hogy támogatják-e a vasárnapi zárva tartást, és semmi esélye annak, hogy március közepéig népszavazást írjanak ki. Egy állampolgár úgy döntött, hogy a kérdésről reprezentatív felmérést készít a három legnagyobb közvélemény-kutatóval, melynek költségeit közösségi finanszírozással teremti elő – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Akár kéthavi fizetésünkről dönthetünk

Aki még nem tette meg, a következő hetekben még kiválaszthatja béren kívüli juttatásait (cafeteria). Az eligazodást ugyan kissé megnehezíthetik a 2015-ös adóváltozások, számos elem azonban nem módosult: változatlan maradt az adómentes juttatások köre, így a munkáltatók és munkavállalók számára egyaránt jó lehetőség egyebek mellett a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, a kockázati biztosítás vagy a teljes életre szóló életbiztosítás választása – írja a profitline.hu.

Bővebben




Minimumjövedelmet vezethet be Zugló

A zuglói önkormányzat szociális kerekasztalának résztvevői egyhangúlag támogatták azt a rendelettervezetet, amely a többi között bevezetné a kerületben a 26 ezer forintos minimumjövedelmet – értesült a Világgazdaság. Ez az országban egyedülálló lenne, és ha a zuglói modell beválik, utat nyithat a sok vitát kiváltó alapjövedelem elterjedése előtt

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector