Startlaphoz Csatlakozz!

Mennyi minimális járulékkötelezettség?

A minimális járulékkötelezettség azt jelenti a vállalkozók esetében, hogy ennyit mindenképpen be kell fizetni a kincstárnak még akkor is, ha ténylegesen nem vesznek fel jövedelmet. Ez utóbbinak lehet például oka az, hogy nincs elég bevétel, mely a jövedelmet és a járulékait fedezné. A minimális járulékkötelezettséget példákkal szemléltetjük – írja az mfor.hu.

Bővebben




A sereghajtók között a magyar minimálbér az EU-ban

Az uniós statisztikai hivatal frissítette a tagállamok minimálbéreire vonatkozó adatsorát. Eszerint az idei magyar minimálbér úgy ér kevesebb az unióban, hogy valójában többre futja belőle – írja az mfor.hu.

Bővebben




Matricát kell viselniük aszerint, mióta dolgoznak a cégnél

Megalázva éreznék magukat a sopronkövesdi kft. munkásai, ezért nem akarnak színes matricát viselni. Utasításban közölték a cég munkásaival: karjukon sárga, piros vagy zöld matricát kell viselniük aszerint, mióta dolgoznak a cégnél. A dolgozók ezt nem akarják, rossz érzést kelt bennük – tájékoztatta a Kisalföldet Molnár Ákos, a Vasas Szakszervezeti Szövetség területi ügyvivője. A szakszervezet tárgyalások révén szeretné elérni az előírás visszavonását, egyelőre a felfüggesztését érte el.

Bővebben




Növelni szeretnék a közszférába vetett bizalmat

Módosítaná a kormány a jogállási törvényeket a közszférába vetett bizalom erősítése érdekében.

Bővebben




Az elszegényedés megállítását követelik az újrainduló éhségmenetek

Egyhetes tüntetést kezd a kormányhivatalhoz vonulva hétfőn a Közmunkás Szakszervezet, hogy felhívja a hamarosan újra ülésező Országgyűlés figyelmét a szegénységre, valamint a közmunkások és más dolgozók kilátástalan helyzetére.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector