Startlaphoz Csatlakozz!

Hat és fél százalék vagy sztrájk

Hat és fél százalékos bérfejlesztést szeretne elérni a szakszervezet a Volán-dolgozóknak – mondta a Lánchíd Rádiónak Dobi István.

Bővebben




SZÉP Kártya: 1,35 milliárd forintot utaltak vissza a bankok

2014-ben a kereskedelmi szálláshelyeken a SZÉP Kártyával összesen 15,9 milliárd forintot fizettek, 3,9%-kal többet, mint az előző évben, ugyanakkor a bankok 1,35 milliárd forintot utaltak vissza a munkáltatóknak, mivel ezt az összeget nem költötték el az év során a munkavállalók – olvasható a turizmusonline.hu oldalán.

Bővebben




Szokatlan megmozdulásra készül az egyik BKV-s szakszervezet

Rendhagyó akcióval, általános engedelmességi mozgalommal kényszerítene ki béremelést az Egységes Közlekedési Szakszervezet a BKV menedzsmentjéből, írja közleményében a szakszervezet. Az EKSZ közlése szerint amennyiben a cégvezetés nem tesz értékelhető ajánlatot, a járművezetők nem csinálnak mást, csak szigorúan betartják a munkájukra vonatkozó utasításokat és előírásokat, s ez felér egy forgalomlassító megmozdulással.

Bővebben




25 éves az Mérnökök és Technikusok Szakszervezete

A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete 25 éves jubileumát ünnepelte a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Bővebben




Már érzik a szakemberhiányt

 Pontatlan skill meghatározással, vonzó munkaadói márka menedzsment hiányában és mobileszközökre szabott hirdetések nélkül az ügyfélkapcsolati szakma, főként az ssc-szektor elveszítheti a releváns jelöltek érdeklődését - derül ki a Profession.hu negyvenezer álláskeresőt megszólító felméréséből.

Bővebben




Utoljára lehet nyelvvizsgával megmenteni a diplomákat

Ezen a héten indul a jelentkezés a diplomamentő program új nyelvi tanfolyamaira. Pákozdi Szabolcs, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFKN) ügyvezető igazgatója azt mondta: a képzéseken már 240–360 órás tanfolyamokon oktatják a nyelveket a sikeres nyelvvizsga érdekében – írta keddi számában a Napi Gazdaság.

Bővebben




Lecseréli dolgozóit az agrár államtitkárság

Folyamatos az új munkatársak felvétele a Kecskemétre költöztetett agrár-vidékfejlesztési államtitkárságnál, a dolgozók mintegy fele ugyanis nem vállalta a vidékre költözést. Tavaszra a létszám 80 százaléka kecskeméti vagy környékbeli lesz.

Bővebben




BKV: engedelmességi akciót hirdet a szakszervezet

Rendhagyó akcióval, általános engedelmességi mozgalommal kényszerítene ki béremelést a szakszervezet a BKV menedzsmentjéből. Amennyiben a cégvezetés nem tesz értékelhető ajánlatot, a járművezetők nem csinálnak mást, csak szigorúan betartják a munkájukra vonatkozó utasításokat és előírásokat, s ez felér egy forgalomlassító megmozdulással.

Bővebben




Pályaudvarokra menekülhetnek a vasárnapi zárva tartás elől a kiskerláncok

   Pályaudvarokra költözhetnek a vasárnapi boltzár miatt lépéskényszerbe került kiskerláncok, ahol akár vasárnap is nyitva lehetnek. A Pénzcentrum értesülései szerint a MÁV nyitott az együttműködésre, és hamarosan felkeresik az érintett szereplőket. Az egyik legnagyobb hazai ingatlanvagyonnal rendelkező állami vállalat és a multik összeborulása a teljes hazai kiskereskedelmi szektort átrendezheti. Nyugat-Európában legalábbis már régóta működik ez a modell.

Bővebben




Így lesz nyugdíj a diákmunkából és a tanulmányi időból

Az adategyeztetési eljárás során lehetőségünk van arra, hogy a teljes életpálya során szerzett szolgálati idők bekerüljenek a társadalombiztosítási nyilvántartásba. Azok a szolgálati időnek számító időtartamok, amelyek jogszabályi rendelkezés alapján járulékfizetés nélkül is szolgálati időnek minősülnek, csak az érintett személy bejelentésére kerülhetnek be a társadalombiztosítási nyilvántartásba, szemben a járulékfizetéssel szerzett szolgálati időkkel, amelyeket a foglalkoztatók adatszolgáltatási, bejelentési kötelezettsége juttat el a biztosítási kimutatásba – írja az ado.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector