Startlaphoz Csatlakozz!

Szakszervezetek: kétséges az új egység

Kimondta egyesülését a versenyszféra két nagy szakszervezeti tömörülése, a közszférát képviselő harmadik szövetség viszont csak saját önállóságát megőrizve csatlakozik hozzájuk. Meglehet, giga- helyett, csak megakonföderáció alakult. – írja a Népszabadság.

Bővebben




Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség új elnöke

Kordás Lászlót választották a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) elnökévé a következő négy évre a küldöttek a szövetség pénteki, első kongresszusán, amelyet Budapesten tartottak. Az alelnök Székely Tamás lett - írta meg az MTI.

Bővebben




Czibere: a cél a szociális dolgozók életpályamodelljének 2016-os bevezetése

A tavaly bevezetett bérpótlékrendszer remélhetőleg az idén újabb emeléssel lesz kiegészíthető, jövő januártól pedig elindulhat a szociális dolgozók új életpályamodellje is - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken Szolnokon.

Bővebben




Vasárnapi bérpótlék: ez a 100 százalék nem az a 100 százalék

Nehezen követhető a kormánypárti törvénymódosító javaslatokból, kinek mennyi bérpótlék járna vasárnap. A vs.hu megpróbálkozott a megfejtéssel. El a kezekkel a vasárnapi bérpótléktól!” – üzente a Fidesznek az LMP, amely szerint a napokban benyújtott törvényjavaslatában Szatmáry Kristóf fideszes képviselő elvenné még azt az 50 százalék vasárnapi pótlékot is a kiskereskedelemben dolgozóktól, amely a hatályos törvény szerint járna nekik.

Bővebben




Rétvári szerint igazságosabbá és átláthatóbbá válik a szociális támogatások rendszere

Igazságosabbá és átláthatóbbá válik március elsejétől a szociális támogatások rendszere - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Egerben, sajtótájékoztatón.

Bővebben




Elemzők: lassabban csökken a munkanélküliség

Idén továbbra is a munkanélküliségi ráta csökkenésére számítanak az MTI-nek nyilatkozó elemzők, akik szerint azonban lassul a mérséklődés üteme.

Bővebben




Megtalált százezer embert és kétmilliárd forintot a NAV

Több foglalkoztatott és a tempósan növekvő adóbevételeket megközelítő bírságösszeg - ez jellemezte az elmúlt évben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) figyelmének fókuszában álló egyszerűsített foglalkoztatást.

Bővebben




Szakszervezetek: a kormány tegyen eleget egyeztetési kötelezettségének!

Három szakszervezet felszólította a kormányt, hogy a törvény által előírt egyeztetési kötelezettségének eleget téve tárgyaljon velük a jogállási törvény módosításáról, amelynek több pontját is elfogadhatatlannak tartják.

Bővebben




Varga szerint utoljára a 90-es évek legelején volt ilyen jó a foglalkoztatotti létszám

Utoljára a 90-es évek legelején volt ilyen jó a foglalkoztatotti létszám - kommentálta a legfrissebb foglalkoztatási adatokat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Bővebben




11 ezer új munkanélküli lett hirtelen

 Bár hirtelen 11 ezer fővel ugrott meg a munkanélküliek száma, valójában ezen egyáltalán nincs mit csodálkozni – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector