Startlaphoz Csatlakozz!

Három hét alatt hat demonstráció

December: a tüntetések hava

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 01. hétfő, 12:37

Három hét alatt 6 kormányellenes demonstráció is lesz Budapesten, ezek közül csak egy olyan van, melyet szakszervezet hirdetett meg, a többit a Facebookon szervezik – olvasható az ATV oldalán.

  A netadó bevezetésének terve volt az a fordulópont, amikor emberek tízezrei mentek utcára. Azóta gyakorlatilag minden héten van egy-két tüntetés, hiába nem lesz netadó. Az emberek többször tüntettek már a korrupció ellen, de volt már közfelháborodás napja is.
 
  December harmadikára a szervezetők a világra szóló korrupció ellen szerveznek tüntetést. Eddig csaknem három és félezren jelezték, hogy elmennek a Sándor palotához.
 
  Egy nappal később, 4-én csütörtökön is lesz demonstráció újra a korrupció ellen. Ez azonban a Parlament előtt kezdődik és a Várban ér véget. Ha mindenki elmegy, aki eddig jelezte részvételét, akkor több mint ötezren lesznek ezen a tüntetésen.
 
   December 6-án lesz az a demonstráció, melyet a közszolgálati és közalkalmazotti dolgozók szakszervezete szervez. A József nádor térre várják azokat, akik több fizetésért és jobb munkakörülményekért tüntetnek.
 
  December harmadik hetén három tüntetés is lesz. Az első 15-én, El a kezekkel! – Dühös magyarok címmel a magánnyugdíjak felszámolása ellen szerveződik tömeg, csaknem 5 ezer főre számítanak a Kossuth téren a szervezők.
 
  Rögtön másnap, ezúttal szintén a Nemzetgazdasági Minisztérium elé is demonstrációt jelentettek be.
 
  Majd szintén ugyanitt december 19-én országos devizahiteles demonstrációt szerveznek.
 
   Közben Vágó Gábor, aki maga is több tüntetésen részt vett már részt, egy felhívást tett közzé, melyben arra kéri a tüntetések szervezőit, működjenek együtt, annak érdekében, hogy – ahogy fogalmaz – erőik ne forgácsolódjanak szét.

Forrás: ATV

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - December: a tüntetések hava.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector