Startlaphoz Csatlakozz!

A cég közös megegyezéssel kívánta megszüntetni munkaviszonyukat

Az áruház parkolójában mondtak fel a pécsi Baumax dolgozóinak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 08. szerda, 08:20

A pecsiujsag.hu értesülése szerint kedden délután mondtak fel a pécsi Baumax körülbelül ötven dolgozójának a barkácsáruház parkolójában.

  Úgy tudjuk, az alkalmazottak körében az elmúlt napokban bizonytalanságot okozott, hogy az áruházlánc közös megegyezéssel kívánta megszüntetni munkaviszonyukat. Amint egy neve elhallgatását kérő egykori munkatárstól megtudtuk, ez esetben a cég nem a teljes illetmény, hanem az alapbér után számolta volna a végkielégítés összegét.
 
  Ez - forrásunk szerint - több tízezer, vagy akár egyes dolgozók esetében több százezer forintos kiesést jelentett volna. Mindezt a dolgozók elfogadhatatlannak tartották, de szerencsére mégsem ez a forgatókönyv valósult meg.
 
  A cég végül kedden délután, az áruház parkolójában átadott, rendes felmondással szüntette meg pécsi alkalmazottai munkaviszonyát, így a végkielégítés mértéke is magasabb, az egykori alkalmazottak által elvárt szintű lesz. Információink szerint az érintett közel ötven egykori Baumax-dolgozó nagy része már talált új munkahelyet. Körülbelül tízen vannak, akiknek ez még nem sikerült.
 
Forrás: pecsiujsag.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az áruház parkolójában mondtak fel a pécsi Baumax dolgozóinak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector