Startlaphoz Csatlakozz!

Tovább vitázik a szakszervezet és a közlekedési kft.

  Nem csitul a vita a Szegedi Közlekedési Kft. és a Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezete között. Az már biztos, hogy Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve vizsgálatot folytatott a cégnél, és április 30-i hatállyal szabálytalanságokat is megállapított – írja a szegedcafe.hu.

Bővebben




750 ezer az alap a képviselőknek: ki jár jobban?

  Egyes képviselők jól, mások meg rosszul jártak azzal, hogy a korábbi, mindenkinek egységesen járó 232 ezer forintos képviselői alapdíj több mint háromszorosára, majdnem 750 ezer forintra emelkedik – írja a 168 óra.

Bővebben




15 ezer orvos hagyta el Romániát

Az Európai Unió támogathatná azoknak az országoknak az egészségügyi rendszerét, amelyek „szürkeállományt” exportálnak

Bővebben




Felszállópálya pályakezdő program

A Prohuman Diákmunka – Prodiák Iskolaszövetkezet a 321/2013. (VIII. 28.) kormányrendeletre támaszkodva dolgozta ki legújabb szolgáltatását. A rendelet alapján 2014-től a végzős diákok diákigazolványuk érvényességéig, azaz október 31-ig diákként foglalkoztathatók.

Bővebben




Így pörgethetnék a szolgáltatóközpontok a hazai GDP-t

 A már ma is több mint 30 ezer főt foglalkoztató szolgáltató központok (Shared Service Center – SSC) szektora egyike lehet a magyar gazdaság kitörési pontjainak. Az idén várhatóan 16 százalékos növekedést felmutató szegmens azonban ösztönző kormányzati lépések nélkül komoly növekedési akadályokkal szembesülhet. A BDO Magyarország alábbi összegzése a legfőbb problémákat és a megoldási lehetőségeket mutatja be.

Bővebben




Támogasd a világ egyik legnagyobb papírgyárának sztrájkolóit!

A világ egyik legnagyobb papírgyárában sztrájkoló munkásoknak támogatásra van szükségük.

Bővebben




Járási Tamás: Közös fellépéssel több az esély a béremelésre

„Járási Tamást, a Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete elnökét ma reggel az RTL Klub Minden Reggel című műsorában arról kérdezték, hogy mit tehet egy munkavállaló, ha béremelést szeretne elérni?

Bővebben




Munkák, melyeket nők végeznek

Óvó- vagy tanító bácsiról elég ritkán hallunk, de például a gyermekorvosi pályát is jóval kevesebb férfi választja, mint nő – írja a profession.hu.

Bővebben




8600-an csatlakoztak a megváltozott munkaképességűeket segítő programhoz

  A megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítését szolgáló országos program keretében 10 ezer ember foglalkoztatására nyílik lehetőség, eddig 8600-an csatlakoztak a programhoz - közölte a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal főigazgató-helyettese szerdán Zalaegerszegen.

Bővebben




Mit ellenőriz a Munkaügyi Hivatal idén?

 Március-áprilisban már megtörtént a védett munkavállalók ellenőrzése, de milyen további célvizsgálatokra számíthatnak még a Munkaügyi Hivatal részéről 2014-ben a munkaadók? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector