Startlaphoz Csatlakozz!

A Vasárnapi Blikk a továbbiakban is meg fog jelenni

Leépítés a Blikknél: a vasárnapi zárvatartás csak az egyik ok

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 04. szerda, 08:46

Az Index kedden megírta, hogy a Blikktől több újságírót is kirúgtak, több rovat munkatársának felmondtak, az online és a szórakoztató-szerkesztőségből, és a Vasásnapi Blikktől is kirúgtak embereket. A lapkiadó igazgatója szerint a vasárnapi zárvatartás csak részben oka a leépítésnek – írja a vs.hu.

   A nyolc ember elbocsátása kapcsán a Blikk Kiadó igazgatója, Hornyacsek Zoltán a VS.hu-nak azt mondta, hogy a vasárnapi zárvatartás csak részben okozója az elbocsátásoknak. Arra főként azért került sor, mert az Axel Springer és a Ringier közötti tavalyi fúzió ezt követelte meg. A leépítést már tavaly október óta tervezték, a kormányzati döntéssel ezt már csak kiigazították.
 
   A Vasárnapi Blikk ettől függetlenül a továbbiakban is meg fog jelenni, van egy koncepciójuk és több variációjuk, amellyel szeretnék megőrizni a lap piaci pozícióját. Hogy ez mit is jelent pontosan, arról Hornyacsek Zoltán nem akart beszámolni, azt mondta, később mindenki látni fogja, hogyan reagálnak a zárvatartásra.
 
Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Leépítés a Blikknél: a vasárnapi zárvatartás csak az egyik ok.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector