Startlaphoz Csatlakozz!

Új célok, új utak

Útmutató munkakeresőknek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 11. szerda, 17:54

Ekészült az „Útravaló munkakeresőknek” aktualizált 2. kiadása. Az MSZOSZ Ipari energiaipari Szakszervezetek Szövetsége kezdeményezésére és az Szakszervezetek Gazdaság és Társadalomkutatási Intézete (SZGTI), mint projektgazda megvalósításában a Munkaerőpiaci Alap képzési alaprésze által finanszírozott FKA-KT 71/2008 projekt éppen akkor 2008 végén, 2009 elején indult, amikor a legnagyobb szükség kezdett mutatkozni a projekt során kiképzett munkahelyi pályainformációs tanácsadók iránt.
 
  A projekt lényegi része, a sajátos, kimondottan a projekt számára kialakított tananyag elkészítése, akkreditálása, és maga az 54 órás (kétszer háromnapos) mind a hét régióban külön-külön megtartott képzés volt, amelynek során 234 fő kapott tanúsítványt. Elkészült, és felkerült a projekt honlapjára, a www.palyatanacsadok.hu-ra a tananyag elektronikus, mindenki által hozzáférhető változata is.
  
   A projekt alapcélja az volt, hogy megfelelő muníciót kapjanak a vállalatoknál ügyködő szakszervezeti tisztségviselők ahhoz, hogy segítsék a leépítés előtt álló társaikat a belső és külső lehetőségeik, új célok és utak feltárásában. A képzés során az önismeret, stresszoldás és a gyakorlati álláskeresés fortélyaiba a Lege Artis Tanácsadó és Oktató Felnőttképzési Intézmény Lépes Gyula, Lovas Zsuzsa, Novák Kata, Vargha Flóra vezette be a résztvevőket, a jogi ismeretekbe Rózsáné dr. Lupkovics Marianna (KASZ), a munkaerőpiaci és érdekvédelmi részbe pedig dr. Borbély Szilvia és dr. Stanitz Károly, akik egyben a tananyag szerzői is voltak.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Útmutató munkakeresőknek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector