Startlaphoz Csatlakozz!

150-en nem folytatják a munkát a vállalaton belül

Az elbocsátott Tesco-dolgozók több mint 70 százalékának új állást kínálnak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 12. csütörtök, 08:04

A Pesti Srácok hírportál írása szerint a Tesco csoportos létszámleépítésében érintett, aktív státuszú munkatársak több mint 70 százalékának, 350 főnek új álláslehetőséget kínálnak egy másik áruházban, logisztikai központban vagy a központi irodában.

    A portál szerdán azt írta, hogy akik elfogadják az ajánlatot, munkafeltételeik megváltozására tekintettel egyszeri támogatást kapnak.

    A cikk szerint 150-en vannak olyanok, akik nem folytatják a munkát a vállalaton belül, 60 embernek nem tudnak új pozíciót ajánlani, 90-en pedig saját maguk döntöttek úgy, hogy máshol keresnek új lehetőséget, közülük 45-en maguk mondtak fel.

    Mind a 150 ember számára összeállítottak egy juttatási csomagot, amely mindenkit megillet függetlenül attól, hogy saját döntése alapján maradna vagy sem. A csomag része a törvény által elvártakon felül plusz egy hónap jövedelem, folyamatos támogató jelenlét, speciális képzések biztosítása és álláskeresési tréning, állásbörze biztosítása.

    Az 566 dolgozó közül a tartós távollévő, például a betegállományát vagy szülési szabadságát töltő kollégák mind állományban maradnak. A 17 megváltozott munkaképességű és minden öregségi nyugdíjkorhatár előtt álló kollégának ajánlatot tettek a továbbfoglalkoztatásra - olvasható a cikkben.

    A Tesco január elején jelentette be, hogy több mint 500 magyar munkavállalónak megszűnik február 4-étől a munkahelye, illetve bezár 13 üzletet.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az elbocsátott Tesco-dolgozók több mint 70 százalékának új állást kínálnak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector