Startlaphoz Csatlakozz!

A lengyelek sokkal jobban meg vannak elégedve helyzetükkel

Százból egy magyar mondja, hogy jól él

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 14. szombat, 12:04

A lengyel CBOS közvélemény-kutató intézet felmérése szerint a lengyelek sokkal jobban meg vannak elégedve helyzetükkel, mint a csehek, a szlovákok és a magyarok.
 
   A Centrum Badania Opinii Społecznej (CBOS) január elején végzett reprezentatív felmérésének eredményéből kiderül, hogy a lengyelek 21 százaléka ítéli meg pozitívan országa gazdasági helyzetét, míg a cseheknek 19 százaléka, a szlovákoknak 8 százaléka, a magyaroknak pedig 7 százaléka.
 
   A lengyelek 28 százaléka szemében az ország gazdasági helyzete sem nem rossz, sem nem jó. A csehek körében 38 százalék, a szlovákoknál 39 százalék, a magyarok között pedig 42 százalék van ezen a véleményen.
 
   A lengyeleknek 51 százaléka nem számít a gazdasági helyzet változására, míg a cseheknek 43, a szlovákoknak 49, a magyaroknak pedig 44 százaléka.
A lengyeleknek 16 százaléka tartja jónak saját anyagi helyzetét. A csehek körében ez az arány 5, a szlovákok és a magyarok között pedig mindössze egy százalék.
 
  A lengyeleknek tíz százaléka elégedetlen saját anyagi helyzetével, míg a cseheknek 18, a szlovákoknak 26, a magyaroknak pedig 40 százaléka.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Százból egy magyar mondja, hogy jól él.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector