Startlaphoz Csatlakozz!

Szatmáry Kristóf:

Heti öt nap munkabéréből meg lehet élni ma Magyarországon

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 25. szerda, 11:11

Szerintem a kereskedelemben dolgozók számára ez egy jó dolog. Azt gondolom, heti öt nap munkabéréből meg lehet élni ma Magyarországon, és ha eddig nem voltak elbocsátások a vasárnapi boltbezárás miatt, akkor ezután sem lesznek, mondta Szatmáry Kristóf az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

  A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az a legfontosabb kérdés, hogy a bezárás jár-e elbocsátásokkal. Szerinte azért nem, mert a nagy üzletláncok nem terveznek, azt már bejelentették volna. A közepesek eddig sem voltak nyitva, a kicsik pedig nyertesei a változásnak, mondta.
 
  Szatmáry szerint a közvélemény-kutatások eredményeit többféleképpen lehet értelmezni. A válaszadók több mint kétharmada például azt mondta, hogy meg tudja oldani más napon, vagy más boltban a vasárnapi bevásárlást, tette hozzá. A cél az volt, hogy a vasárnapot minél több ember tölthesse pihenéssel. A miniszteri biztos azt mondta, ők alapvetően a szakszervezetekre hagyatkoztak, akik azt mondták, támogatják a javaslatot. Nem tudok arról, hogy a szakszervezetek nem támogatják a bezárást, tette hozzá.
 
   Szatmáry a kereskedők felelősségére hívta fel a figyelmet, nehogy a bezárás miatti esetleges kényelmetlenségek okán a vásárlókat érje kényelmetlenség. Azt mondta, ha népszavazás lesz, az elől nem fog elugrani a kormányzat, majd megpróbálják meggyőzni az embereket, arról, hogy jó a vasárnapi zárva tartás.
 
Forrás. ATV

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Heti öt nap munkabéréből meg lehet élni ma Magyarországon.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector