Startlaphoz Csatlakozz!

Végeláthatatlan munkaidő

Nem dolgozhatnak éjfél és reggel 7 között a Goldman gyakornokai

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 18. csütörtök, 10:43

„Keményen” kell dolgozni, de nem „túl keményen” - jelezte a Goldman Sachs gyakornokainak. A konkrétumok nyelvén a befektetési bank azt javasolta fiatal munkatársainak: éjfél előtt menjenek haza, reggel 7 előtt pedig ne menjenek be a munkahelyre. Mármint hétköznap – írja a Portfolio.

  A Goldman június elején közel 2900 gyakornokot fogadott a legkülönbözőbb területekre. A végeláthatatlan munkaidő mögött a kiszámíthatatlanul hosszú tárgyalások állnak, amelyek előkészítése nagy leterhelést okoz a fiataloknak. A befektetési bank 2013-ban már tett lépést a túlzott munkavégzés csökkentésére: akkor a szombati munkát megtiltották nekik.

  Növeli az ügy súlyát, hogy idén a Goldman egyik fiatal bankárát holtan találták a bank egyik San Fracisco-i irodájában. A halál okát nem határozták meg pontosan, de tudni lehet, hogy az alkalmazott korábban a hosszú munkaidőre panaszkodott. A fentiek után már csak érdekességként említhető, hogy a múlt héten a Goldman Sachs vezére épp arról beszélt diákoknak, hogy ne tanuljanak túl sokat, inkább próbálják érdekes emberré tenni magukat. A Goldmannál majd megtanulják, amit kell - üzente.

Forrás: Portfolio

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nem dolgozhatnak éjfél és reggel 7 között a Goldman gyakornokai.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector