Startlaphoz Csatlakozz!

De Standaard

Tömegközlekedési sztrájk Brüsszelben a növekvő erőszak miatt

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. április 08. vasárnap, 21:50

Leállt a tömegközlekedés a hétvégén Brüsszelben tiltakozásul a növekvő erőszak miatt. Belehalt sérüléseibe az az STIB-alkalmazott, akit egy szombati baleset helyszínlelésénél vertek agyon.

    A brüsszeli tömegközlekedési vállalat (STIB) honlapja jelentette be, hogy a belga fővárosban leáll a metró-, villamos- és buszközlekedés amíg hétfőn a cég képviselői nem tárgyalnak a belga kormánnyal.

    A sztrájk tiltakozás a növekvő agresszió miatt: egyre több sofőrt támadnak meg, az STIB több védelmet követel a szövetségi kormánytól - írja a De Standaard internetes kiadása.

    A szombati incidens egy viszonylag bagatell balesettel kezdődött. Egy személyautó ütközött egy autóbusszal, amelyhez az STIB helyszínelőjét hívták ki. Az 56 éves férfi fényképet akart készíteni a balesetet okozó személyautóról, amelynek ittas vezetője telefonon riasztotta barátait. Egyikük, egy 28 éves férfi támadt az STIB alkalmazottjára és - bár saját és tanúk állítása szerint csak egyszer ütött - ez végzetesnek bizonyult, az albán származású férfi, aki már harminc éve élt Belgiumban, belehalt sérülésébe. A tettes ugyan elmenekült a helyszínről, később azonban feladta magát a rendőrségen.

Forrás: Standaard.be


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tömegközlekedési sztrájk Brüsszelben a növekvő erőszak miatt.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector