Startlaphoz Csatlakozz!

Szakszervezetek Szövetsége

Brüsszeli demonstráció a megszorítások politikája ellen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 04. péntek, 18:29

Szakszervezetek Szövetsége felhívására, tiltakozva a megszorítások politikája ellen.

    A városközpont és az európai intézményeknek otthont adó negyed közötti térségben lezajlott demonstráció végén összetűzések is voltak: a rendőrség vízágyúkkal és könnyfakasztó gázzal tartotta távol a rendbontókat az Európai Bizottság épületeitől.

    A tüntetésre számos európai országból, így például Franciaországból, Németországból, Lengyelországból is érkeztek résztvevők. 

    A demonstráción hangoztatott jelszavak azt emelték ki, hogy a megszorító intézkedések tartós elszegényedéshez vezetnek, és hogy nem a tőkeprofitra, hanem az emberekre kellene tekintettel lenni.

    Európában számítások szerint több mint 26 millióan vannak munka nélkül, ami 10 millióval több, mint a válság kirobbanása előtt, 2008-ban. A legelkeserítőbb a fiatal korosztály helyzete: közülük hét és fél millióan nem találnak munkát Európában.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Brüsszeli demonstráció a megszorítások politikája ellen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector