Startlaphoz Csatlakozz!

Gaskó szerint a terveknek megfelelően alakult a hétfői tüntetés

A terveknek megfelelően sikerült a tiltakozó akciót megvalósítani, amire a társadalom is toleránsan reagált - nyilatkozta Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke hétfőn délután az MTI-nek.

Bővebben




Czomba szerint a szakszervezetek követelései régóta napirenden vannak

 A dohányipari lobbi tevékenységével hozta összefüggésbe a hétfői demonstrációkat Czomba Sándor szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkár.

Bővebben




Bedőlt az egyik legnagyobb magyar tejes cég

{subtitle}Csoportos létszámleépítés lesz?{/subtitle} 
Felszámolási eljárást kezdeményeztek a Minna Tejipari Zrt. ellen. A tisztán magyar, sőt családi tulajdonban lévő cégnek már tavaly sem ment túl jól, felére esett a forgalma, az igazi megrogyás már egy évvel korábban bekövetkezett, amikor több mint 280 millió forintal romlott az eredményessége. Aggasztó hírek azonban már 2009 óta terjengenek a vállalatról – írja a HVG.

Bővebben




Mit várnak a munkaadók az álláskereső anyukáktól?

Korábbi cikkeinkben már körvonalaztuk, hogyan képes dolgozni egy nő például három gyerek mellett otthonról, vagy éppen a legjobb ügyfélszolgálatost keresve interjúalanyunktól megtudtuk, ő is távmunkában alkalmazta a tökéletesen bevált munkatársnőjét - aki szintén anyuka.  Most annak eredtünk a nyomába, hogy mit vár el egy kiválasztási szakember, ha az állásinterjúra egy kisgyermekes anyuka érkezik – olvasható a profession.hu oldalán.
 

Bővebben




Segély helyett külföldi munka

Sokan már rutinszerűen indulnak útnak, mások most először próbálnak szerencsét.December közepétől indul a téli munkavállalási főszezon külföldön – olvasható a sonline.hu oldalán.

Bővebben




Becsapva érzik magukat a vasút, a Volán és a BKV dolgozói

Becsapva érzik magukat a vasút, a Volán és a BKV dolgozói, miután a kormány év végével kivezetné kor­kedvezményes nyugdíjukat. Az eltökéltebbek a sztrájk lehetőségét is felvetik, de a munkabeszüntetés megszervezése nem kockázatmentes – olvasható a Magyar Narancsban.

Bővebben




Magyar-szlovák közös munkahelyteremtő célú együttműködési megállapodást írtak alá Pozsonyban

 A határ menti térségek gazdasági fejlődésének élénkítése és ezzel a munkahelyteremtés a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet a magyar (HIPA) és a szlovák (SARIO) befektetés-ösztönző társaságok vezetői írtak alá hétfőn Pozsonyban.

Bővebben




Negyvenegy helyen tart még a demonstráció

Országszerte negyvenegy helyszínen még tart a hétfőre meghirdetett félpályás, forgalomlassító útlezárás. A legnagyobb torlódás még mindig az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán van.

Bővebben




Szép dolog a közmunka, de önmagában nem elég

Rendkívül sikeres Pécsett a márciusban indult közfoglalkoztatási program – mondta sajtótájékoztatón Csizi Péter alpolgármester és Moór Eszter, a népjóléti bizottság elnöke, melyről a bama.hu is beszámolt.

Bővebben




Ha így pörög a gazdaság, miért nem rendezik a pedagógusok béreit?

Újra nyílt levelet fogalmazott meg a 13 legeredményesebb magyar gimnázium vezetője és a Nemzeti Pedagóguskar elnöke, miután az emberi erőforrások minisztériuma (EMMI) közleményben reagált szombati nyílt levelükre – olvasható a 444.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector