Startlaphoz Csatlakozz!

Sokak nyugdíja még a létminimumot sem éri el

A hét elején megszavazott költségvetés tartalmazza, hogy a kormány 2015-ben 1,8%-os inflációval számol. Ebből következik, hogy a nyugdíjak is ilyen mértékben fognak nőni.Ez azonban komoly növekedést nem hoz majd a nyugdíjasoknak, többségük amúgy is meglehetősen kevés pénzből kénytelen megélni. Ráadásul a költségvetés alapján elvesznek egy 40 éve velünk élő juttatást – olvasható a femina.hu oldalán.

Bővebben




Több ugyan a pénz, de kevesebbet ér

Növekedtek azt átlagkeresetek, de a vásárlóérték mégis kevesebb, mint amennyi 2010-ben, illetve azelőtt volt. A kormányzat ugyan önti a pénzt a közfoglalkoztatásba, de onnan szinte lehetetlen vissza kerülni a versenyszférába és leginkább a munkanélküliségi adatok kozmetikázását szolgálja – írja a Népszava.

Bővebben




Így kell kiszámolni a végkielégítést

Hogyan kell kiszámolni a korábban nyolcórás, majd négyórás munkaviszonyban dolgozó munkavállaló végkielégítését? A kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária ügyvéd, munkajogász, az adozona.hu szakértője válaszolt.

Bővebben




Magasabb a közfoglalkoztatásra szánt forrás

A Kossuth Rádió Napközben című műsorában szó volt a gyermekgondozási segélyről, valamint a közfoglalkoztatás rendszerének változásairól is.

Bővebben




Támogatást nyert a Liga Szakszervezetek

Újabb támogatást nyert a Liga Szakszervezetek az Európai Bizottság foglalkoztatási, társadalmi ügyek és befogadás főosztálya által kiírt, nemzeti munkaügyi kapcsolatok fejlesztését célzó pályázaton – írja a Magyar Hírlap.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector