Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar Szolidaritás Mozgalom: Orbán Viktor évértékelő félbeszéde

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. február 08. szerda, 09:30
A Magyar Szolidaritás Mozgalom úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök mai évértékelő beszédére az „évértékelő félbeszéd” kifejezés találóbb lenne, mivel nagyon sok olyan ügyre nem tért ki, amely kényesen érintheti ugyan a kormányzatot, és a magyar társadalom számára mégis fájó valóság.

    A miniszterelnök úr egy olyan ország múltját, jelenét és jövőjét vázolta föl, amely a valóságban nincs, soha sem létezett, és még halványan sem emlékeztet a mai magyar valóságra. Orbán Viktor miniszterelnök mai beszédében nem tért ki például ara a kérdésre, hogy a magyar államadósság rekordot döntött az elmúlt egy évben, ahogyan nem tért ki arra sem, hogy családok százezrei küzdenek a létminimum alatt. A beszédből az is kimaradt, hogy a napokban éhségmenet közeledik Budapest felé.
 
    Mi, a Magyar Szolidaritás Mozgalom tagjai egy olyan országban szeretnénk élni, ahol a hatalom kommunikációja nem Janus-arcú, külföldön és belföldön egyformán igazat állít, olyan országban szeretnénk élni, ahol az ország miniszterelnöke nem csupán hívei, támogatói, hanem az egész társadalom számára van mondanivalója. Ezért arra kérjük Orbán Viktor miniszterelnök urat, hogy találjon vissza a valóságba, és keressen valódi megoldásokat az ország valódi problémáira.
 
Budapest, 2012. február 7.
 
Magyar Szolidaritás Mozgalom
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Magyar Szolidaritás Mozgalom: Orbán Viktor évértékelő félbeszéde.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector