Startlaphoz Csatlakozz!

KASZ: DEMONSTRÁCIÓS BIZOTTSÁG ALAKULT A METRO-NÁL

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. március 28. csütörtök, 15:46
Ebben az évben is – akárcsak tavaly – megállapodás nélkül zárult a bértárgyalás a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a METRO Kereskedelmi Kft között.

    A szakszervezet nem kért lehetetlent, amikor azt javasolta a vállalat vezetőségének, hogy ha már nem tudja megadni a munkavállalóknak az infláció mértékét követő béremelést, akkor legalább a dolgozói vásárlási kedvezmény összegét emelje.

    Ettől azonban a cég teljes mértékben elhatárolódott.

    A szakszervezetnek nem ez az első összetűzése a METRO-val. 2012-ben Nagypénteken demonstráltak a dolgozók a budaörsi áruház előtt a vállalat bérkompenzációt elutasító magatartása miatt.

    A dolgozók kilátástalan helyzetben vannak, ezért ismételten felállították a demonstrációs bizottságot.

    Továbbá a KASZ a német Ver.di szakszervezet közreműködésével a METRO németországi anyavállalatának vezetőihez fordul, hogy ott találjon megoldást a magyar munkavállalók kilátástalan helyzetének megoldására.
 
Budapest, 2013. március 28.

Dr. Sáling József
KASZ elnök
06-30-950-7226
Guba Erika
METRO SZB-titkár
06-20-353-1369

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - KASZ: DEMONSTRÁCIÓS BIZOTTSÁG ALAKULT A METRO-NÁL.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector