Startlaphoz Csatlakozz!

Nem örülne a piacok terjedésének a kormány

A kormány nem támogatja, hogy a boltok piacokként nyissanak ki vasárnap. Minden ilyen kísérletet le kell törni, mondta a szóvivő. A kereskedők azonban még nem mondtak le arról, hogy kihasználják a kiskaput.

Bővebben
A SÉSZ kérdései Dr. Balogh Zoltánhoz, a MESZK elnökéhez

A Semmelweis Érdekvédelmi Szövetség (SÉSZ) nem érti, hogy mi a célja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK), a július elsejei demonstrációján meghirdetett felmondási akciójával!?

Bővebben
Bizalmi kapcsolat, szigorúan szakmai alapokon

Sok élethelyzetben – új munkahelyre való belépéskor, iskolaváltáskor vagy éppen betanulást igénylő feladatok megoldása során – szükség van támogatásra. Ezt a leghatékonyabban egy tapasztaltabb munkatárs tudja biztosítani, tanácsadással, személyes beszélgetésekkel. A mentor szó atyai barátot, pártfogót, nevelőt jelent; a mentor és a mentorált között bizalmi kapcsolat alakul ki, szigorúan szakmai alapokon – írja a kamaraonline.hu.

Bővebben
Időtervezés a munkahelyen

Mindennap eljön a munkaidőnek az a szakasza, amikor az agy zombi üzemmódba kapcsol, a terméketlen időszak a többségnél kora délután köszönt be. Ha erre az időre a teljes sziesztát nem is tudja megoldani, fontos lehet, hogy ne ilyenkor végezze a legnagyobb erőfeszítést igénylő munkát – írja a HVG.

Bővebben
Több szakszervezet támogatja a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáért indítványozott népszavazást

A férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásáért indított népszavazási kezdeményezés mögé felsorakozott a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) és a Liga Szakszervezetek is - jelentették be az érdekvédelmi szervezetek hétfőn Budapesten, közös sajtótájékoztatón.

Bővebben
A vasárnapi boltzárnak semmi köze a dolgozókhoz vagy a családhoz

A „magyar wikileaks-hez”, vagyis a MagyarLeaks-hez került kormányzati lobbi-dokumentumokból lépésről-lépésre kirakható, hogy a vasárnapi boltzárnak mihez van köze. Igen, ön is sejtette - de most már tudhatja is!

Bővebben
Mégis lesz népszavazás: férfiak 40?

 A férfiak 40 év szolgálati év után történő nyugdíjba vonulásáról lehet népszavazást tartani – tudta meg atv.hu.

Bővebben
A kereslethez igazítják a felnőttképzést

Folyamatosan frissülő humánerőforrás-térképet készít a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI), elősegítve, hogy a hátrányos helyzetben élők a valós és állandóan változó munkaerő-piaci igényeknek megfelelő szakmát tanulhassanak.

Bővebben
Felmérés készült a munkahelyi stressz kezeléséről

A problémás ügyfelekkel történő munkavégzés okozza a legtöbb stresszt a magyar munkahelyeken - derült ki az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által végzett uniós kutatásból.

Bővebben
Jó az, ha emeljük a minimálbért, vagy sem?

Még tavaly, a választások idején indította kampányát az ellenzéki oldal a béremelés szükségességéről, s ezt azóta sem engedte el. A vitákban a béremelés támogatói közül néhányan lelkesen összekapcsolják a bérek növelésének szükségességét a technikai haladással, mondván, ha növeljük a méltánytalanul alacsony béreket, akkor ezzel az olcsó munkaerőt használó vállalatokat innovációra kényszerítjük. Ebben az írásban a béremelési vitának ezt a kevésbé feltűnő, ámde érdekes vonulatát járom körül – olvasható a Magyar Narancsban.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector