Startlaphoz Csatlakozz!

Mi lesz azokkal, akik nem akarnak Kecskemétre menni?

Költözik a vidékfejlesztési államtitkárság

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 16. kedd, 15:39

110 ember dolgozik majd az államtitkárságon, a dolgozók egy része vállalta, hogy vidéken folytatja a munkát - derült ki a Kormányzati Információs Központ válaszából. Azt nem részletezték, hogy most mennyien dolgoznak ott, és mi lesz azokkal, akik nem akarnak Kecskemétre menni. Ezért erre újra rákérdeztünk – írja a vs.hu.

   Azt sem tudni, hogy a költözés végül mennyibe kerül: „Pénzügyi keret nem került meghatározásra a költözés kapcsán”
 
  Az átalakítás végleges költségei a tervezés után lesznek konkrétabbak. Az előzetes becslés szerint az épület átalakítása, felújítása 300 millió forintba kerül.
 
   Lázár János minisztériumának egy része az első költöző, ugyanezt meg kell vizsgálnia Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek és Hende Csaba honvédelmi miniszternek. Fazekas már korábban lelkendezett a Debrecenbe költözés miatt, Hende Csaba viszont még nem válaszolt arra a kérdésünkre, tudna-e Székesfehérváron dolgozni a minisztérium. Mindössze annyit közöltek: „a kormány felkérésére a Honvédelmi Minisztérium megvizsgálta a tárca költöztetésének feltételeit, amelynek eredményéről a kormányt tájékoztatta.” A kormányszóvivői irodától viszont nem kaptunk választ arra, mi volt a válasz.
 
  A Miniszterelnökség is költözik, a Várba, 2016 március 15-ig. Arról viszont elég keveset lehet majd megtudni, az ugyanis nemzetgazdaságilag és nemzetbiztonságilag is kiemelt ügy lett.
 
Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Költözik a vidékfejlesztési államtitkárság.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector