Startlaphoz Csatlakozz!

Befejezéséhez érkezik a KDFSZ egyeztetése a Tescoval

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 02. hétfő, 09:17
Befejezéséhez érkezik a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) egyeztetése február 3-án 10 órakor  a Tescoval, 2015. február 4-én véglegesen bezárnak 13 Tesco áruházat Magyarországon.
 
A KDFSZ évek óta felhívta a vállalat figyelmét arra vonatkozóan, hogy az áruházakban kevés a dolgozói létszám. Ezért nem tartja meglepőnek az új munkalehetőségek felajánlását a munkáltató részéről a kialakult helyzetben.

 A KDFSZ a tárgyalások során a dolgozók számára nyilvánosságra hozta szándékait  ezáltal követhetővé tette a tárgyaláson képviselt álláspontokat.

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete olyan megállapodást fog aláírni, ami tartalmazza a tárgyalások során elhangzott javaslatokat, és biztosítja a szakszervezet számára azt is, hogy a végrehajtás folyamatát kontrolálhatja, annak érdekében, hogy annak végrehajtása a megállapodásnak megfelelően történik.

A szakszervezet tárgyaló delegációja határozottan ragaszkodott ahhoz az álláspontjához, hogy a megállapodás aláírása a tárgyalásban részt vett szakszervezetek és a munkáltató együttes jelenlétében történjen meg.

2015. február 2.
KDFSZ vezetősége 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Befejezéséhez érkezik a KDFSZ egyeztetése a Tescoval.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector