Startlaphoz Csatlakozz!

KDFSZ: A Tesco-Kormány megállapodásról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. december 19. szerda, 11:01
A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ)  a  TESCO-Global Áruházak Zrt.  vezetőitől értesült arról, hogy a vállalat  stratégiai megállapodást köt a kormánnyal.
 
    A szakszervezet az elmúlt napokban konzultációt kezdeményezett a megállapodás tervezettel kapcsolatban és tájékoztatást kért a megállapodás tervezet  munkavállalókat érintő  részéről.
 
    A munkáltató képviselői  a tervezettel kapcsolatban elmondták, hogy a szakszervezet kérését továbbítják a tárgyaláson részvevő személyek irányába.
A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete  fontosnak tartja, hogy  kiszámítható munkahelyek legyenek Magyarországon.
 
    A KDFSZ írásban kérte a munkáltatót a munkavállalókat illetően az alábbi szövegrész kerüljön elfogadásra a stratégiai megállapodás során:
 
    „ A Tesco-Global Áruházak Zrt., mint Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatója, elkötelezett a  munkavállalók munkakörülményeinek és jövedelmi viszonyainak folyamatos javítása iránt. Folyamatos párbeszédet folytat a munkavállalói érdekképviseletekkel, fontosnak tartja a munkahelyi megelégedettséget  és dolgozóit is részesíti  a cég által elért többlet eredményekből.”
 
    A szakszervezet bízik abban, hogy a stratégiai megállapodás kitér a munkavállalókat érintő biztosítékokra is hiszen a felek megállapodásának eredményességét az értékteremtő munkavállalók jó együttműködésével lehet biztosítani a jövőben.
 
 Budapest,2012.12.18.
 
 KDFSZ elnöksége

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - KDFSZ: A Tesco-Kormány megállapodásról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector