Startlaphoz Csatlakozz!

Fellendült a brit gazdaság, több szakmában hiány van

Hiány van az építészekből és építőmérnökökből Nagy-Britanniában, miután a gazdaság fellendülésével párhuzamosan megugrott az építkezések száma a szigetországban - közölte a Hays Plc., a legnagyobb brit munkaerő közvetítő cég.

Bővebben




Miért érdemes iskolaszövetkezetnél dolgozni?

Jogszerű, biztonságos, kevés keresgélést igénylő, és a legmagasabb nettó bért biztosító nyári foglalkoztatási forma az iskolaszövetkezeteknél végzett diákmunka. Háromrészes cikksorozatunk első részében kiemelten szólunk a munkabérekről, az iskolaszövetkezetek történetéről és jogi környezetéről – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Sokan a gyerekeik miatt bukhatják a magas nyugdíjat

A családi adókedvezmény kiterjesztése sok családnak plusz jövedelmet jelenthet, illetve megkönnyíti a nyugdíjcélú megtakarítások elterjedését a családosok körében. Nagy kérdés, hogy ki tudják-e használni a nyugdíj-előtakarékosság adókedvezményét a nagycsaládosok, és, ha igen, akkor mennyit érdemes félretenniük? – olvasható a Pénzcentrum oldalán.

Bővebben




MNB: áthárították az ügyfelekre a tranzakciós illetéket

 A tranzakciós illetéket a pénzforgalmi szolgáltatók gyakorlatilag teljes mértékben áthárították az ügyfelekre, a költségnövekedés azonban egyelőre nem gyakorolt jelentős hatást a pénzforgalom szerkezetére - állapította meg aMagyar Nemzeti Bank (MNB) 2014-es Jelentés a fizetési rendszerről című kiadványa, amelyet a jegybank pénzügyi stabilitási tanácsa hagyott jóvá.

Bővebben




Így lehetne négyszer ennyi új munkahely Magyarországon

 Miért jó a társadalomnak, ha tőzsdére visznek egy céget, lehetséges, hogy minden szereplő profitál belőle? Interjú Katona Zsolttal, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójával a Gazdasági Rádióban.

Bővebben




Egyre több magyar munkavállalót vernek át külföldön

Múlt héten összesen 15-en keresték fel az Euwork budapesti irodáját, mivel külföldi munkával kapcsolatos átverés áldozatai lettek – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Régi-új szabályok a várandós nők munkajogi védelmében

 Az Alkotmánybíróság indokolása szerint a korábbi jogszabályszöveg alaptörvény-ellenesen korlátozza a gyermeket vállaló nők magánélethez és emberi méltósághoz való jogát – írja az RSM DTM blog.

Bővebben




Nemzeti Cégtár: veszélyes vállalkozásokhoz kapcsolható a hazai cégek 35 százaléka

 Az elaprózott hazai cégstruktúrához nehezen átlátható tulajdonosi szerkezet társul, a mintegy 600 ezer magyarországi cég csaknem egymillió, aktuális állapot szerinti tulajdonosa és cégvezetője szövevényes kapcsolati hálót alkot, s a vállalkozások jelentős része kapcsolódik tönkrement, bedöntött vagy adósságot görgető más cégekhez - hívta fel a figyelmet a BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit (NCT) Zrt.

Bővebben




Van Rompuy: a legfőbb cél továbbra is a munkahelyteremtés és a növekedés beindítása

A világ hét legfejlettebb ipari országát tömörítő csoport (G7) legfőbb célja továbbra is a munkahelyteremtés és a növekedés beindítása - közölte csütörtökön, a megbeszéléseket követően Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke, a brüsszeli csúcs egyik házigazdája.

Bővebben




Elviselhetetlen a teher a postásokon

   Folyamatos a létszámleépítés a Magyar Postánál, ami a szakszervezetek szerint már veszélyezteti a napi munkamenetet. A katonákból is postás lehet – írja a Világgazdaság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector