Startlaphoz Csatlakozz!

Fennakadások lehetnek az európai repülésben

Hatnapos sztrájkba kezdenek a francia légi irányítók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 23. hétfő, 15:33

Holnaptól hatnapos sztrájkba kezdenek a francia légi irányítók, ami több Magyarországról induló, vagy ide érkező járatot is érinthet. Érdemes mindenkinek előre tájékozódnia, mert a munkabeszüntetés a francia légtéren áthaladó gépeket is hátráltathatja – írja a vs.hu.

Hat napig most nem a levegőbe beszélnek
 
   Egész Franciaország légi közlekedésében komoly gondot okozhat a légi irányítók keddtől vasárnapig tartó sztrájkja. A légi munkások az Európai Unió “Single European Sky” (egységes európai égbolt) elnevezésű kezdeményezése ellen tiltakoznak, amelyben úgy csökkentenék a navigációs költségeket, hogy az országok határai helyett légi folyosók mentén irányítanák a járatokat. A sztrájk csak az Air France számára 25-30 millió eurós kárt okoz majd.
 
Magyar járatok is érintettek
 
   A francia légitársaság tájékoztatása szerint a rövid és középtávú járataikkal lehetnek problémák. Éppen ezért már előre is több lehetőséget felajánlottak az utasaiknak a jegyük áthelyezésére. Szintén gond lehet az EasyJet járataival is, mert a fapados légitársaság tájékoztatása szerint gépeik 70 százaléka érinti a francia légteret. A British Airways pedig azt tervezi, hogy egyes járatain nagyobb gépeket üzemeltet a sztrájk alatt a várakozások csökkentése érdekében. Az egyes járatokkal kapcsolatban élő tájékoztatást ezen az oldalonkaphatnak.
 
Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hatnapos sztrájkba kezdenek a francia légi irányítók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector