Startlaphoz Csatlakozz!

Az iskolaszövetkezetek munkát kereső, végzett diákok jelentkezését várják

Tesco akció fiatal munkavállalóknak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 05. vasárnap, 07:40

Ideiglenes, majd tartós munkahelyhez juthatnak a fiatalok a Tesco, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) és az Iskolaszövetkezetek Országos Szövetsége (ISZOSZ) együttműködésével, a közös akciót a munkanélküli, ez év nyarán végzett fiatalok számára hirdették meg - közölte az áruházlánc.

    A jogi szabályozás szerint azok a fiatalok, akik az idén végeztek, még október végéig - ameddig érvényes a diákigazolványuk - diáknak minősülnek. A Tesco nekik - a pénzkereset mellett - munkatapasztalatot kínál.

    Az áruházlánc országosan 500 munkahelyet kínál fel a programba bekapcsolódóknak, akik közül a legjobbakra főállású munkavállalóként is számítanak. Az iskolaszövetkezetek október 31-ig várják a még munkát kereső, végzett diákok jelentkezését.

    A Tescónál évente több tízezer diák végez munkát, akik legtöbbször a kereskedelmi egységekben pénztáros és árufeltöltő pozíciót töltenek be.

    Az iskolaszövetkezetek évente mintegy 130 ezer nappali tagozatos tanulónak, hallgatónak biztosítanak - a tanulmányi időbeosztásukhoz alkalmazkodó - gyakorlati munkatapasztalat-szerzési, kapcsolatteremtési, valamint legális pénzkereseti lehetőséget.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tesco akció fiatal munkavállalóknak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector