Startlaphoz Csatlakozz!

Az ágazat háromszázezer munkavállalóját duplán sújtaná a járulék megemelése

Levelet írt a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet Varga Mihálynak cafetéria ügyben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 04. kedd, 09:46

 Levelet juttatott el a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet (VTSZ) Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek, mert megdöbbenéssel olvasták a jövő évi költségvetés tervezetében, hogy megemelnék a cafeteriát terhelő járulékot - írja keddi számában a Magyar Hírlap.

    A VTSZ arról tájékoztatta levelében a nemzetgazdasági minisztert, hogy az ágazat háromszázezer munkavállalóját duplán sújtaná a cafeteriát terhelő járulék megemelése. Ugyanis a hazai szállodákban tapasztalt vendégforgalom-növekedéssel még csak most érték el a 2007. évi szintet anélkül, hogy az árakban érvényesíteni tudták volna az utóbbi hét év infláció- és költségnövekedését. Nem véletlenül mintegy háromszáz szálloda a bankok kezelésében van a korszerűsítésre felvett, de bedőlt devizahitelek miatt.

    A VTSZ közölte: a magasabb adóterhek miatt a vendéglátásban is kisebb lesz az Erzsébet-utalványok felhasználható értéke, ugyanis a cafeteriára szánt költségekbe a munkáltatók az adóterhelést is beszámítják, így a konkrétan felhasználható összeg a rendszer minden eleménél csökken.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Levelet írt a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet Varga Mihálynak cafetéria ügyben.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector