Startlaphoz Csatlakozz!

Délután két órakor gyülekeznek a Széchenyi téren

Utcára mennek ma a pedagógusok

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 22. szombat, 08:51

A diákokért vonulnak utcára a tanárok. A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a kormány több bevezetett és tervezett közoktatási intézkedése sérti a diákok oktatási jogait – olvasható a Klubrádió oldalán.
 
  Galló Istvánné azt mondta: amennyiben a büdzsét a jelenlegi formájában fogadják el, az katasztrofális helyzetbe hozza a köznevelés teljes rendszerét, az óvodáktól az iskolákig, kollégiumokig és a szakmai szolgáltatásokat nyújtó intézményekig.

   Délután két órakor gyülekeznek az Akadémia előtt a Széchenyi téren. Innen vonulnak át az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Szalai utcába. Elsősorban a gyermekszegénységre és a gyermekek tanuláshoz való jogára kívánják felhívni a figyelmet - közölte a szakszervezeti vezető.
 
Forrás: Klubrádió

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Utcára mennek ma a pedagógusok .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector